Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Standbouw Nederland

KOPloper in standbouw Nederland

KOPloper in standbouw Nederland

Al meer dan 10 jaar zijn wij partner in standbouw voor Nederlandse bedrijven. Door onze ervaring weten we wat de kortste routes zijn, hebben we vaste contactpersonen en zijn we bekend met richtlijnen van beursorganisaties in Nederland. Op zoek naar een standbouwer in Nederland waar je écht op kan rekenen? Wij waarborgen deadlines en kwaliteit als geen ander. Deze kwaliteit start in onze werkplaats en is een leidraad door ons proces.

Maximaal rendement door je beursstand

Maximaal rendement door je beursstand

Voordat wij een beursstand ontwerpen zorgen we dat we alles weten over jouw bedrijfsidentiteit, doelgroep en beursdoelstellingen. Door te kiezen voor standbouw in Nederland ontdek je een plek vol nieuwe kansen. Door goed te luisteren en grondig te inventariseren kunnen wij een stand ontwerpen die precies de juiste snaren raakt. Op die manier haal je maximaal rendement uit je beursdeelname.

Meer rendement

Nederlands standdesign

Nederlands standdesign

We zetten alles op alles om een sterk en realistisch ontwerp neer te zetten, zonder compromissen. Daarom maken we één eerste standdesign. Een echt goed ontwerp. We zijn ervan overtuigd dat wanneer dit ontwerp niet gelijk een schot in de roos is, we niet goed genoeg naar de klant hebben geluisterd. 

Meer over standdesign

Stand realisatie

Stand realisatie

Het realiseren van standbouw in Nederland is bij ons in goede handen. We regelen alles: van productie tot de overdracht. Jij kan erop vertrouwen dat er op de afgesproken datum een afgewerkte en kwalitatief goede stand staat, opgebouwd door onze ervaren standbouwers. Jij kunt je in de tussentijd richten op het voorbereiden van de beurs. Wij doen de rest. 

Meer over standbouw realisatie

Referenties

Referenties

“De pro-actieve no-nonsens houding van KOPexpo gaf ons het vertrouwen om een eerste samenwerking voor onze beursstands aan te gaan. Vooral de flexibele houding en het vermogen om op het laatste moment te kunnen schakelen is voor ons een doorslaggevende factor geweest om een langere samenwerking aan te gaan.”

Paul Pasveer - Marketing Manager JVCKENWOOD

ALLE REFERENTIES