Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Standbouw in Nederland

KOPloper in standbouw

KOPloper in standbouw

Al meer dan 10 jaar zijn wij standbouwer van veel Nederlandse bedrijven. Door onze ervaring weten we wat de kortste routes zijn, hebben we vaste contactpersonen en zijn we bekend met de richtlijnen van elke beurs in Nederland. Ben je op zoek naar een standbouwer in Nederland waar je écht op kan rekenen? Wij waarborgen deadlines en kwaliteit als geen ander. Deze kwaliteit start in onze werkplaats en is een leidraad door ons hele proces.

neem contact op

Maximaal rendement door je beursstand

Maximaal rendement door je beursstand

Voordat wij een stand ontwerpen zorgen we alles weten over jouw bedrijfsidentiteit, doelgroep, standlocatie en beursdoelstellingen. Een beurs in Nederland is een plek vol nieuwe kansen. Die kansen kan je benutten door de juiste mensen te aan te spreken met je beursstand. Door goed te luisteren en grondig te inventariseren kunnen wij een stand ontwerpen die precies de juiste snaren raakt. Op die manier haal je maximaal rendement uit je beursdeelname.

Meer rendement

Standdesign

Standdesign

We zetten alles op alles om een sterk en realistisch ontwerp neer te zetten, zonder compromissen. Daarom maken we één eerste ontwerp. Een echt goed ontwerp. We zijn ervan overtuigd dat wanneer dit ontwerp niet gelijk een schot in de roos is, we niet goed genoeg naar de klant hebben geluisterd. Gelukkig is het vrijwel altijd raak.  

Meer over standdesign

Stand realisatie

Stand realisatie

Het realiseren van standbouw in Nederland is bij ons in goede handen. We regelen alles: van productie tot de overdracht. Je kan erop vertrouwen dat er op de afgesproken datum een afgewerkte en kwalitatief goede stand staat, opgebouwd door onze ervaren standbouwers. Jij kunt je in de tussentijd richten op het voorbereiden van de beurs. Wij doen de rest. 

Meer over stand realisatie

Referenties

Referenties

“De pro-actieve no-nonsens houding van KOPexpo gaf ons het vertrouwen om een eerste samenwerking aan te gaan. Vooral de flexibele houding en het vermogen om op het laatste moment te kunnen schakelen is voor ons een doorslaggevende factor geweest om een langere samenwerking aan te gaan.”

Paul Pasveer - Marketing Manager JVCKENWOOD

ALLE REFERENTIES