Versturen...

Neem contact op

x

Standbouw Nederland

Wijzer in standbouw

Wijzer in standbouw

Standbouw is het fundament van KOPexpo. Met dit bedrijfsonderdeel zijn we begonnen en hier hebben we dan ook veel ervaring in opgedaan. In praktijk komt men vaak binnen voor uitvoering van een bepaald onderdeel, maar na ontmoeting met ons team is het vertrouwen groot genoeg voor het begeleiden van de complete beursdeelname. We kunnen ons geen groter compliment voorstellen.

Maximaal rendement

Maximaal rendement

Het begeleiden van een complete beursdeelname vraagt om een grondige voorbereiding. Naast een goede indruk, zijn wij van mening dat deze beurs je maximaal rendement op moet leveren. Om dat rendement achteraf te kunnen meten gaan wij tijdens het voortraject dieper in op bedrijfsidentiteit, beoogd publiek, standlocatie en beursdoelstellingen.

Lees meer

Ideeën komen tot leven

Ideeën komen tot leven

Wanneer we deze zaken goed voor ogen hebben, kan onze creatieve afdeling losgaan op een uniek ontwerp. Dit ontwerp wordt gepresenteerd en na akkoord komt het idee daadwerkelijk tot leven. Je beursdeelname komt steeds dichterbij.

Meer over standdesign

Beursdeelname wordt een eitje

Beursdeelname wordt een eitje

Gedurende de productie van de stand zitten we niet stil. Sterker nog; het is tijd om in actie te komen. Letterlijk! We bespreken de geavanceerde ICT-systemen die ontmoetingen tijdens de beurs meetbaar en rendabel maken. En we gaan trainen. Een beursdeelname lijkt namelijk niet zo lastig, maar in praktijk wordt er maar een fractie van het potentieel gebruikt. Zonde!