Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Alles over standbouw

Meer dan standbouw

Meer dan standbouw

Unieke beursconcepten, korte lijntjes, duurzame en circulaire stand designs: het is onderdeel van onze standbouw mindset. Al meer dan 10 jaar werken we met veel passie aan de mooiste beursstands in binnen- en buitenland. Waar we begonnen met twee man, werken we nu met bijna 30 mensen aan passende beursconcepten. Lees op deze pagina wat ons vak zo mooi maakt en waarom wij het net even anders doen dan de rest op het gebied van standbouw.

Duurzame standbouw

Duurzame standbouw

Naast het bouwen & ontwerpen van een beursstand denken we graag verder. Zo speelt duurzame standbouw een grote rol in onze dagelijkse werkzaamheden. Met kennis van duurzame materialen helpen onze designers je op weg naar een bewuste beursdeelname. Hoe we precies te werk gaan en wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen op het gebied van duurzame standbouw lees je hier:

DUURZAME STANDBOUW

Standbouw Nederland

Standbouw Nederland

KOPexpo bouwt het hele jaar door beursstands op verschillende locaties in Nederland. We combineren onze internationale standbouw ervaringen met Nederlandse nuchterheid om altijd tot een optimaal standdesign te komen. Bij elk project wat wij aangaan telt: we doen het goed of we doen het niet. Dit is wat ons onder andere onderscheid van andere standbouwers in Nederland. Benieuwd welke projecten we al realiseerden? Je leest het hier.

STANDBOUW IN NEDERLAND

Internationale standbouw

Internationale standbouw

Meer dan 50% van onze standbouw projecten bouwen wij in het buitenland. Denk hierbij aan opdrachtgevers als Honda, MimakiBollegraaf en Amefa. Er zijn weinig beurslocaties die onze standbouwers nog niet vanbinnen hebben gezien. Hierdoor kennen wij de richtlijnen van vrijwel alle beurslocaties wereldwijd en onderhouden we goed contact met de beursorganisaties om verzekerd te zijn van een soepel verloop van onze projecten. 

INTERNATIONALE STANDBOUW

Standbouw op maat

Standbouw op maat

Een stand waar al jouw wensen samenkomen en de juiste ontmoetingen plaatsvinden. Dat is maatwerk. Standbouw op maat is een proces op zich. Naar aanleiding van gesprekken, gevoel, wensen en doelen wordt de stand ontworpen. Elke beursgang is een nieuw project. Een nieuwe kans om indruk te maken, om mensen te ontmoeten en bij te praten met bestaande en nieuwe klanten. Met een beursstand op maat ontmoet je de juiste mensen en worden doelstellingen gemakkelijker behaald. Benieuwd hoe we te werk gaan?

STANDBOUW OP MAAT

Get in Touch!

Get in Touch!

Het is onze passie om een waardevolle ontmoeting te creëren tussen mensen die elkaar zakelijk kunnen versterken. Ben jij opzoek naar een uniek beursconcept? Neem gerust contact met ons op. 

neem contact op