Versturen...

Neem contact op

x

Standbouw

Made in Holland

Made in Holland

Waar een klein land groot in kan zijn; beurzen organiseren en hieraan deelnemen. Standbouw in Nederland is van ongekend hoog niveau. Wij streven ernaar om dit niveau keer op keer te overstijgen. Dit doen we met verrassende ontwerpen die perfect inspelen op de wensen van de klant én de doelstellingen die bij een beurs komen kijken. Wij bouwen niet alleen een stand, maar willen telkens weer de perfecte ontmoeting faciliteren.

Lees meer neem contact op

De wereld veroveren met Nederlands design

De wereld veroveren met Nederlands design

Nederlandse bedrijven die internationaal succes boeken laten zich van hun beste kant zien tijdens beurzen over de hele wereld. Een standbouwer dicht bij huis voelt dan veilig en vertrouwd. Wij gaan de hele wereld over om bedrijven te voorzien van een stand in ''Dutch design'' tijdens internationale beurzen. 

Lees Meer neem contact op

Complete beursstand zonder stress

Complete beursstand zonder stress

Een complete beursstand is omvangrijk. Het begint allemaal met het zoeken van de juiste locatie en het type stand. Maar kies je nu een tussenstand, hoekstand of een eilandstand? Ieder type beursstand heeft zo zijn voordeel, belangrijk dus dat je keuze past bij jouw beursdoelstellingen. Wij luisteren goed naar je wensen en helpen je bij het maken van de juiste keuzes. 

Lees meer neem contact op

Alles is mogelijk!

Alles is mogelijk!

Een stand waar al je wensen samenkomen en waarbij wij in staat zijn om je positief te verrassen. Dat is maatwerk. Een stand op maat is een proces op zich. Naar aanleiding van gesprekken, gevoel, wensen en doelen wordt de stand ontworpen. Elke beursgang is een nieuw project. Een nieuwe kans om indruk te maken, om mensen te ontmoeten en bij te praten met bestaande en nieuwe klanten. Wij gaan de uitdaging aan om je wildste dromen te overtreffen. 

Lees meer

Maximaal beursrendement

Maximaal beursrendement

Je wilt dat je beursdeelname maximaal resultaat oplevert. Maar hoe ga je dit bereiken? Zeker als dit niet je dagelijks werk is kan het lastig zijn om invulling te geven aan deze vraag. Het is dan fijn als iemand met je meedenkt. Laat dat nou precies zijn wat wij het liefste doen. 

Benieuwd hoe onze samenwerking zou kunnen verlopen? Lees meer over onze werkwijze of neem contact op!

Onze werkwijze Contact

Referenties

"Ik ervaar de samenwerking als zeer prettig; Korte lijntjes met de account- en projectmanager en zeer gestructureerde processen. Alles 100% opgeleverd zoals besproken." Maarten Visschedijk, Events & Partnerships Manager

Referenties