Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Alles over standbouw

Standbouwer in Nederland

Standbouwer in Nederland

KOPexpo bouwt het hele jaar door beursstands op verschillende locaties in Nederland. We combineren onze internationale ervaringen met Nederlandse nuchterheid om altijd tot een optimaal standdesign te komen. Bij elk project wat wij aangaan telt: we doen het goed of we doen het niet. Dit is wat ons onderscheid van andere standbouwers in Nederland.

Meer over standbouw in Nederland

Internationale standbouw

Internationale standbouw

Meer dan 50% van onze stands bouwen wij in het buitenland. Denk hierbij aan opdrachtgevers als Honda,Mimaki, Bollegraaf en Amefa. Er zijn weinig beurslocaties die onze standbouwers nog niet vanbinnen hebben gezien. Hierdoor kennen wij de richtlijnen van vrijwel alle beurslocaties wereldwijd en onderhouden we goed contact met de beursorganisaties om verzekerd te zijn van een soepel verloop van onze projecten. 

Meer over internationale standbouw

Complete beursstand

Complete beursstand

De standlocatie op een beurs bepaald vaak welk type stand je kiest. Het kan dan gebeuren dat je tot de conclusie komt dat het type stand niet genoeg bijdraagt aan de beoogde doelstellingen. Door vooraf inzicht te hebben in welk type stand het beste bij je doelstellingen past kan je strategischer een standlocatie kiezen. We adviseren je graag over welke type stands er zijn en hoe je deze het beste in kan zetten. 

Meer over complete beursstands

Standbouw op maat

Standbouw op maat

Een stand waar al je wensen samenkomen en de juiste ontmoetingen plaatsvinden. Dat is maatwerk. Een beursstand bouwen op maat is een proces op zich. Naar aanleiding van gesprekken, gevoel, wensen en doelen wordt de stand ontworpen. Elke beursgang is een nieuw project. Een nieuwe kans om indruk te maken, om mensen te ontmoeten en bij te praten met bestaande en nieuwe klanten. 

Meer over standbouw op maat

Duurzame standbouw

Duurzame standbouw

Naast het bouwen & ontwerpen van een beursstand denken we graag verder. Zo speelt duurzame standbouw een grote rol in onze dagelijkse werkzaamheden. Met kennis van duurzame materialen helpen onze designers je op weg naar een bewuste beursdeelname. Hoe we precies te werk gaan en wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen op het gebied van duurzame standbouw lees je hier:

Duurzame standbouw

Referenties

Referenties

“Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren. Korte lijntjes met de account- en projectmanager en zeer gestructureerde processen voorafgaand aan de beurs. Alles wat werd besproken werd op papier gezet en voor 100% opgeleverd zoals afgesproken. Het resultaat was een prachtige stand voor de promotie van de keukenapparatuur van onze drie merken.”


Maarten Visschedijk - Events & Partnerships Manager ATAG

Alle referenties

Wil je niets missen?

Wil je niets missen?

Zoek je meer informatie over standbouw, interieurbouw of shop-in-shop? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de laatste projecten, nieuwtjes, blogs, en we geven je een kijkje in de wereld van KOP!

Schrijf je in voor onze nieuwsbriefchev