Versturen...

Neem contact op

x

Standbouw

Made in Holland

Made in Holland

Waar een klein land groot in kan zijn; beurzen organiseren en hieraan deelnemen. De standbouw in Nederland is van ongekend hoog niveau. KOPexpo draagt hier graag aan bij. Met verrassende ontwerpen die perfect inspelen op de wensen van de klant én de doelstellingen die bij een beurs komen kijken. Wij bouwen niet alleen een stand, maar creëren een perfecte ontmoeting.

Lees meer neem contact op

De wereld veroveren met Nederlands ontwerp

De wereld veroveren met Nederlands ontwerp

Bedrijven met buitenlandse vestigingen of Nederlandse bedrijven die internationaal succes boeken, laten zich van hun beste kant zien tijdens beurzen over de hele wereld. Een standbouwer dicht bij huis voelt dan veilig en vertrouwd. Door de jarenlange ervaring met internationale standbouw zijn wij in staat om vanuit Nederland de hele wereld te bedienen.

Lees Meer neem contact op

Complete beursstand zonder stress

Complete beursstand zonder stress

Een complete beursstand is omvangrijk. Het begint allemaal met het zoeken van de juiste locatie én het type stand. Van een tussenstand tot een verdiepingsstand, er valt volop te kiezen. Ieder type beursstand heeft zo z'n voordeel, belangrijk dus dat je keuze past bij jouw beursdoelstellingen.

Lees meer neem contact op

Alles is mogelijk!

Alles is mogelijk!

Een stand waar al je wensen samenkomen en waarbij wij in staat zijn om je positief te verrassen. Dat is maatwerk. Een stand op maat is een proces op zich. Naar aanleiding van gesprekken, gevoel, wensen en doelen wordt de stand ontworpen. Elke beursgang is een nieuw project. Een nieuwe kans om indruk te maken, om mensen te ontmoeten en in passende omgeving bij te praten met bestaande en nieuwe klanten. Die kansen willen we met beide handen aangrijpen!

Lees meer

Maximaal beursrendement

Maximaal beursrendement

Je wilt dat je beursdeelname maximaal resultaat oplevert. Zeker als dit niet je dagelijks werk is, vraagt dit veel van je. Het is dan fijn als iemand met je meedenkt. En dat is precies waar ons hart sneller van gaat kloppen.

Benieuwd hoe onze samenwerking zou kunnen verlopen? Lees meer over onze werkwijze of neem contact op!

Onze werkwijze Contact