Versturen...

Neem contact op

x

Standbouw op maat

Alles is mogelijk. Écht.

Alles is mogelijk. Écht.

De locatie van de stand kan best een lastige keuze zijn. Zeker wanneer je de voor- en nadelen van verschillende locaties tegen elkaar afweegt. Ook wanneer je pas op een later moment besluit deel te nemen aan de beurs en de mooiste posities zijn al vergeven. Wij kunnen je geruststellen; welke keuze je ook maakt qua locatie, het komt altijd goed.

Lees alles over de voor- en nadelen van de verschillende standplekken. Of neem contact met ons op als je samen wilt sparren.
Lees meer CONTACT

Standbouw op maat

Standbouw op maat

Wij kunnen beamen dat de locatie een belangrijk deel uitmaakt van je totale zichtbaarheid, maar er komt nog veel meer bij kijken. De stand op zich moet een eyecatcher zijn, zodat bezoekers vanzelf geprikkeld worden om een kijkje te komen nemen. Zo’n stand waarin al je wensen samenkomen en waarbij wij in staat zijn om je positief te verrassen. In zo’n geval spreken we van standbouw op maat.

Alles over het ontwerptraject  portfolio

Maak indruk op de bezoekers

Maak indruk op de bezoekers

Een stand op maat wordt te allen tijde in samenspraak ontworpen en is toegepast op jouw specifieke wensen en beursdoelen. Wij zien elke beursgang als een nieuw project. Een nieuwe kans om indruk te maken, om mensen te ontmoeten en in passende omgeving bij te praten met bestaande en nieuwe klanten. Die moet passen als een maatpak.

Lees meer 

Een half woord

Een half woord

Tijdens het volledige traject van concept tot realisatie heb je te maken met één vast contactpersoon. Je hoeft niet steeds opnieuw uit te leggen wat je wilt en na een intensieve samenwerking in het voortraject heb je aan een half woord genoeg tijdens de realisatiefase. Dat werkt prettig!

Benieuwd hoe onze samenwerking zou kunnen verlopen? Lees meer over onze werkwijze of neem contact op!

Lees meer  Contact

Referenties

Referenties

“KOPexpo is een topper in standbouw. Van de accountmanager, tot de creatieven en de bouwers; ze zijn allemaal even enthousiast, creatief en ervaren. KOPexpo heeft voor ons een uitstekende representatieve beursstand met een moderne uitstraling gerealiseerd tijdens de laatste editie van de GreenTech 2016 Amsterdam RAI. Het design was geheel in lijn was met het onderwerp van de vakbeurs, de Glastuinbouw sector. Wij waren zeer content met onze stand!”

Jurma Schut - Marketing & Communications Dalsem

Alle referenties