Versturen...

Neem contact op

x

Interieur

Interieurbouw

Interieurbouw

Bij KOP vinden we dat interieur niet alleen erg mooi moet zijn, maar ook ingericht moet zijn voor de juiste toepassing. Elk type ruimte vereist een andere benadering. Door onze roots in de standbouw zijn we als geen ander ingespeeld op het inrichten van verschillende ruimtes. We zijn gewend om out-of-the-box te denken en kunnen op een efficiënte manier bijzondere resultaten neer te zetten. Hier lees je hoe we dit aanpakken.

Projectinrichting

Projectinrichting

KOPexpo is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van projectinrichting, kantoren, vergaderruimtes en nog veel meer. We ontwerpen efficiënte, gebruiksvriendelijke en duurzame inrichtingen die door hun hoge functionaliteit zeer doelgericht zijn. Onze ontwerpen zijn altijd gebaseerd op 3 pijlers: huisstijl voor een maximale brand awareness, uitstraling voor een optimale beleving en functionaliteit voor een optimale gebruiksvriendelijkheid. 

Meer over projectinrichting

Winkelinterieur met stijl

Winkelinterieur met stijl

Het interieur is het visitekaartje van een winkel. Wanneer bezoekers jouw winkel binnenkomen moet de beleving en uitstraling overeenkomen met je huisstijl en product/service. Dit is waar wij naar streven; een indrukwekkende uitstraling die geen concessies te doet op functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid.

Meer over winkelinterieur

Interieurbouw op maat

Interieurbouw op maat

We zijn flexibel en veelzijdig: voor elk type interieur kan je bij ons aankloppen. We hebben alles in huis om je ideeën uit te tekenen, te produceren en te plaatsen. Maar het hoeft natuurlijk niet. Wanneer je het alleen wilt laten tekenen en produceren door ons dan kan dat ook. 

Meer over interieurbouw op maat

Referenties

Referenties

"Afgelopen jaar hebben we in samenwerking met KOP onze showroom op het hoofdkantoor uitgebreid en helemaal aangepast in onze Mimaki stijl zoals we ook we deze ook gebruiken op onze beurs stands. Onze showroom is erg belangrijk omdat we onze klanten ontvangen voor demo’s voor onze machines en we geven ook de machine traningen voor onze klanten in onze showroom. We zijn erg blij met het eind resultaat van onze nieuwe showroom!"

Marjan van Zalen - Event Co-ordinator Mimaki Europe

Alle referenties