Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Alles over interieurbouw

Interieurbouw

Interieurbouw

Bij KOP vinden we dat interieurbouw niet alleen erg mooi moet zijn, maar ook ingericht moet zijn voor de juiste toepassing. Elk type ruimte vereist een andere benadering. Door onze roots in de standbouw zijn we als geen ander ingespeeld op het inrichten van verschillende ruimtes. We zijn gewend om out-of-the-box te denken en kunnen op een efficiënte manier bijzondere resultaten neer te zetten.

Projectinrichting

Projectinrichting

KOPexpo is naast interieurbouw ook gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van projectinrichting, kantoren, vergaderruimtes en nog veel meer. Onze ontwerpen zijn altijd gebaseerd op 3 pijlers: huisstijl voor een maximale brand awareness, uitstraling voor een optimale beleving en functionaliteit voor een optimale gebruiksvriendelijkheid. 

Meer over projectinrichting

Winkelinterieur met stijl

Winkelinterieur met stijl

Het interieur is het visitekaartje van jouw winkel. Wanneer bezoekers jouw winkel binnenkomen moet de beleving en uitstraling overeenkomen met je huisstijl en product/service. Dit is waar wij naar streven met interieurbouw; een indrukwekkend winkelinterieur die geen concessies doet op functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid.

Meer over winkelinterieur

Interieurbouw op maat

Interieurbouw op maat

We zijn flexibel en veelzijdig: voor elk type interieurbouw kan je bij ons aankloppen. We hebben alles in huis om je ideeën uit te tekenen, te produceren en te plaatsen. Maar het hoeft natuurlijk niet. Wanneer je het alleen wilt laten tekenen en produceren door ons dan kan dat ook. Zo bieden we interieurbouw op maat aan.

Meer over interieurbouw op maat

Referenties

Referenties

"Afgelopen jaar hebben we in samenwerking met KOP onze showroom op het hoofdkantoor uitgebreid en helemaal aangepast in onze Mimaki stijl zoals we deze ook gebruiken op onze beursstands. We zijn erg blij met het eind resultaat!"

Marjan van Zalen - Event Co-ordinator Mimaki Europe

Alle referenties

Get in touch!

Get in touch!

Het is onze passie om een waardevolle ontmoeting te creëren tussen mensen die elkaar zakelijk kunnen versterken. Ben jij opzoek naar een Interieurbouwer? Neem dan gerust contact op:

neem contact op