Versturen...

Neem contact op

x

Interieurbouw

Een verrassende oplossing voor de eerste indruk

Een verrassende oplossing voor de eerste indruk

Interieurbouw is allesomvattend. Het is bepalend voor de indruk die je achter wilt laten. KOPexpo ontwerpt voor kantoren en retail. Op projectbasis of juist een complete vaste inrichting. Of het nu gaat om een indrukwekkende receptie, een vergaderzaal die inspiratie ademt of een praktische indeling van je kantoortuin die nodig anders moet. Ons creatieve team komt keer op keer met een verrassende oplossing. 

Alleen de lusten van projectinrichting

Alleen de lusten van projectinrichting

Projectinrichting is er in heel veel verschillende vormen. Een ontwerp voor een tijdelijk project of juist een blijvend interieur. Je wilt een hartelijk ontvangst voor je gasten creëren of je producten binnenshuis zo goed mogelijk presenteren. Wij denken hierin met je mee door te adviseren, een ontwerp te maken en het volledige project te begeleiden. Zo kan jij je bezighouden met je bedrijf en je voorbereiden op de oplevering.

Lees meer

Winkelinterieur met stijl

Winkelinterieur met stijl

Het interieur van de winkel moet overeenkomen met je imago en de indruk die je achter wilt laten. Vaak moet het interieur van een winkel of bedrijf een functioneel karakter hebben of inspireren tot creatieve hoogtepunten. De ontvangstruimte van een autoleverancier vraagt om een andere omgeving dan een showroom om je nieuwste producten uit te lichten. Kortom; verschillende ruimten, vragen om verschillende stijlen.

Interieurbouw op maat

Interieurbouw op maat

Wij begrijpen dat je niet altijd een compleet project hebt of een winkel om in te richten. Wellicht heb je al duidelijke ideeën over jouw interieur en ben je benieuwd naar andere inzichten. In al die gevallen heb je behoefte aan een unieke oplossing. Die uitdaging gaan we graag aan!

Lees meer