Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Internationale standbouw

Flexibiliteit, waar dan ook

Flexibiliteit, waar dan ook

Voor veel bedrijven is beursdeelname in het buitenland een succesvolle manier om contacten te leggen en onderhouden met internationale klanten. KOPexpo biedt de juiste ondersteuning en flexibiliteit wanneer het aankomt op internationale standbouw. 

Over ons

Optimale kwaliteit

Optimale kwaliteit

Voor ons maakt het niet uit of je nu een stand in België, Spanje of Dubai nodig hebt. We zorgen ervoor dat deadlines en kwaliteit altijd gewaarborgd worden. Deze kwaliteit start in onze werkplaats en is een leidraad door ons hele proces. Je kunt dus altijd op ons rekenen! 

Standbouw door KOP

Volledige ontzorging

Volledige ontzorging

Een beursdeelname is tijdrovend. In de Nederlandse RAI of Jaarbeurs is het nog te overzien om alles zelf te regelen. Internationale standbouw vraagt echter om meer expertise. De regelgeving bij internationale beurzen is vaak compleet anders dan bij Nederlandse beurzen; het is in veel gevallen noodzakelijk om een visum te hebben, de taal blijkt een barrière en dan hebben we het transport nog achterwege gelaten. Wij nemen dit je graag uit handen. Omdat we hier dagelijks mee bezig zijn zorgen we voor volledige ontzorging op de meest efficiënte manier mogelijk. 

neem contact op

Referenties

Referenties

"Tijdens de pitch viel KOPexpo op door haar zorgvuldige en uitgebreide diagnose van de behoeftes hetgeen resulteerde in een zeer specifieke werktekening van het stand design. Vlak voor en tijdens de beurs werden kleine meerwerkopties direct tot onze volle tevredenheid uitgevoerd, het contact met de projectleider ter plaatse verliep dan ook heel soepel. KOPexpo, hartelijk dank voor de fijne samenwerking. Volgend jaar doen we weer een beroep op jullie!"

Cees Molenaar - Marketing Manager Klaas Puul

Alle referenties