Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Internationale standbouw

Flexibiliteit in standbouw, waar dan ook.

Flexibiliteit in standbouw, waar dan ook.

Voor veel bedrijven is beursdeelname in het buitenland een succesvolle manier om contacten te leggen en onderhouden met internationale klanten. KOPexpo biedt de juiste ondersteuning en flexibiliteit wanneer het aankomt op internationale standbouw. Lees alles over internationale standbouw op deze pagina.

Internationale standbouw kwaliteit

Internationale standbouw kwaliteit

Standbouw in het buitenland? Voor ons maakt het niet uit of je nu een stand in België, Spanje of Dubai nodig hebt. We zorgen ervoor dat deadlines en kwaliteit altijd gewaarborgd worden. Deze kwaliteit start in onze werkplaats en is een leidraad door ons hele proces. Je kunt dus altijd op ons rekenen! 

Standbouw door KOP

Volledige ontzorging

Volledige ontzorging

Internationale standbouw vraagt om meer expertise dan een Nederlandse beurs. De regelgeving bij internationale beurzen is vaak compleet anders; het is vaak noodzakelijk om een visum te hebben, de taal blijkt een barrière en dan hebben we het nog niet over transport. Omdat wij dagelijks met standbouw bezig zijn bieden we volledige ontzorging op een efficiënte manier. 

Over KOP

neem contact op

Referenties

Referenties

“KOPexpo is een fijn bedrijf met een top team als het gaat om internationale standbouw. De jonge, enthousiaste en vriendelijke medewerkers zijn altijd bereid om mee te denken en met passende oplossingen te komen. Wij krijgen in aanloop naar een internationale beurs altijd vele aanbiedingen van andere standbouwers, maar KOPexpo springt overal met KOP en schouders bovenuit. Dat wij niet de enige zijn die het resultaat kunnen waarderen, blijkt wel uit de reacties en complimenten die we tijdens een beurs krijgen over wie toch die mooie stand heeft gebouwd!”

Marcel Husen - Sales Manager

Alle referenties