Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Standbouw op maat

Op zoek naar een complete beursstand?

Op zoek naar een complete beursstand?

Standbouw op maat begint bij een goed standdesign. Door goed te luisteren naar jouw ideeën en doelstellingen maken we een ontwerp die precies de juiste snaar raakt. Vrijwel alle beursstands die wij realiseren zijn maatwerk. Dit komt omdat geen bedrijf of doelstelling hetzelfde is. Misschien sta je op de ene beurs met een hoekstand, en op de andere beurs weer met een kopstand. Daar hebben wij een efficiënte oplossingen voor.

Echt hout als basis

Echt hout als basis

Onze standbouwers zijn gespecialiseerd in houtbouw. Dit betekent dat we voornamelijk hout als materiaal gebruiken. Het mooie van werken met hout is dat het enorm veelzijdig is en het zich uitstekend leent voor standbouw op maat. We hebben ervaren vakmensen in dienst die als geen ander weten hoe ze hout kunnen verwerken in het stand design. We doen alles in onze eigen werkplaats om maximale kwaliteit te kunnen garanderen.

MEER OVER sTANDBOUW

Beursdoelstellingen

Beursdoelstellingen

Als bedrijf neem je deel aan een beurs met een bepaald doel voor ogen. Dit kan relatiebeheer, productverkoop of het genereren van new business zijn. Bij KOPexpo werken we niet alleen aan standbouw, maar we faciliteren ook de weg naar groei van jouw organisatie. We denken graag met jou mee, zodat je zelfverzekerd aan je doelen kan werken tijdens de beursdeelname. Zo wordt standbouw op maat nóg duidelijker.

DOELSTELLINGEN FORMULEREN

Maatwerk en één contactpersoon

Maatwerk en één contactpersoon

Tijdens het volledige standbouw traject heb je van concept tot realisatie te maken met één vast contactpersoon. Je hoeft niet steeds opnieuw uit te leggen wat je wilt en na een intensieve samenwerking in het voortraject heb je aan een half woord genoeg tijdens de realisatiefase. Dat werkt prettig! Benieuwd wat standbouw op maat voor jou kan betekenen?

neem contact op

Op zoek naar een stand op maat?

Op zoek naar een stand op maat?

Of je nu op zoek bent naar een kopstand, hoekstand, tussenstand, eilandstand of verdiepingsstand: bij KOP ben je aan het goede adres. Ook voor verlichting, meubels en andere stand inrichting. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de mogelijkheden op het gebied van experiential marketing! Afhankelijk van je wensen ontwikkelen wij een stand die naadloos aansluit bij de corporate identity, doelgroep en doelstellingen. 

Bekijk onze projecten