Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Standbouw op maat

Expofessionals in beursstands

Expofessionals in beursstands

KOP is expert in het ontwerpen en bouwen van de mooiste beursstands. Vrijwel alle stands die wij realiseren zijn maatwerk. Dit komt omdat geen bedrijf hetzelfde is en ook beursdoelstellingen uiteen kunnen lopen. Om te garanderen dat er straks een beursstand staat waar je trots op kunt zijn gaan we aan de slag met jouw wensen en ideeën. Maar we zijn niet voor niets expofessionals: we adviseren begeleiden je graag om samen tot een optimaal beursconcept te komen. Zo zijn we meer dan alleen een standbouwer.

 Meer over begeleiding & advies

Standbouw op maat

Standbouw op maat

Een stand op maat begint bij een goed ontwerp. Door goed te luisteren naar jouw ideeën en te kijken naar de organisatie maken we een ontwerp die precies de juiste snaar raakt. Misschien sta je op de ene beurs met een hoekstand, en op de andere beurs weer met een kopstand. Daar hebben wij een efficiënte oplossing voor! 

Meer over standdesign

Echt hout als basis

Echt hout als basis

Bij KOP zijn onze standbouwers gespecialiseerd in houtbouw. Dit betekent dat we voor het ontwikkelen van onze stands voornamelijk hout als materiaal gebruiken. Het mooie van werken met hout is dat het enorm veelzijdig is, en het zich uitstekend leent voor maatwerk. We hebben ervaren vakmensen in dienst die als geen ander weten hoe ze ieder standontwerp kunnen vervaardigen met hout als basis. We doen alles in eigen werkplaats op maximale kwaliteit te kunnen garanderen. 

Meer over realisatie van beursstands

Marketingdoelstellingen

Marketingdoelstellingen

Als bedrijf neem je deel aan een beurs met een bepaald doel voor ogen. Dit kan relatiebeheer, productverkoop of het genereren van new business zijn. Bij KOPexpo weten we als geen ander hoe we deze doelstellingen kunnen vertalen naar een beursstand. We creëren niet alleen een beursstand, maar faciliteren de weg naar groei van jouw organisatie. Daarom zijn we gespecialiseerd in complete beursconcepten. Voor wie niet maandelijks een beursdeelname organiseert kan dit een uitkomst zijn en een groot verschil maken in het formuleren en behalen van marketingdoelstellingen. 

Meer over beursconcepten

Één contactpersoon

Één contactpersoon

Tijdens het volledige traject van concept tot realisatie heb je te maken met één vast contactpersoon. Je hoeft niet steeds opnieuw uit te leggen wat je wilt en na een intensieve samenwerking in het voortraject heb je aan een half woord genoeg tijdens de realisatiefase. Dat werkt prettig!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

neem contact met ons op

Quote

Quote

“KOPexpo is een topper in standbouw. Van de accountmanager, tot de creatieven en de bouwers; ze zijn allemaal even enthousiast, creatief en ervaren. KOPexpo heeft voor ons een uitstekende representatieve beursstand met een moderne uitstraling gerealiseerd tijdens de laatste editie van de GreenTech 2016 Amsterdam RAI. Het design was geheel in lijn was met het onderwerp van de vakbeurs, de Glastuinbouw sector. Wij waren zeer content met onze stand!”

Jurma Schut - Marketing & Communications DalsemBekijk de stand van Dalsem