Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Duurzame en circulaire standbouw

Duurzame standbouw is de toekomst

Duurzame standbouw is de toekomst

Bewust omgaan met onze aarde is een verantwoordelijkheid die we allemaal hebben. Wanneer je als organisatie duurzamer wilt werken dan is het prettig als je partners deze missie delen. In ons hele proces houden we rekening met de circulariteit van materialen, we werken alleen met LED verlichting en we rijden steeds vaker elektrisch. Daarnaast maken we het liefst duurzame en circulaire stands.  Lees verder om te zien wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van duurzame en circulaire standbouw.

Bewuste materiaalkeuzes

Bewuste materiaalkeuzes

De ontwikkeling van een duurzame beursstand begint bij het ontwerp en de bijbehorende materiaalkeuzes. Voor de mooiste resultaten op het gebied van standbouw werken we al jaren met populierenhout. Dit is de basis voor veel van onze beursstands. Populierenhout is een duurzame houtsoort, want de populieren groeien zeer snel en komen gewoon uit Nederland. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar materialen die niet alleen heel mooi zijn, maar ook duurzaam. Denk hierbij aan kurk, gerecycled rubber of stof van gerecyclede petflessen.

Van duurzame standbouw naar duurzame beursdeelnames

Van duurzame standbouw naar duurzame beursdeelnames

We nemen je graag mee in de wondere wereld van de duurzame standbouw. Niet alleen door het ontwikkelen van een duurzame en circulaire stand, maar ook door te helpen om bewuste keuzes te maken op het gebied van duurzaamheid. We kunnen je adviseren op basis van onze ervaring of we gaan erop uit om nieuwe ideeën of toepassingen op te doen. We vinden het leuk om anderen te inspireren met onze bevindingen. Bijvoorbeeld met deze blog:

Een duurzame stand

 

Customer case: de Rabobank

Customer case: de Rabobank

Een duurzaam project waar we toch wel heel trots op zijn is de stand die we voor Rabobank hebben ontwikkeld. Voor dit ontwerp hebben we zoveel mogelijk gebruik gemaakt van duurzame en circulaire materialen. Van kurken wanden tot een voetbaltafel van gerecycled karton: over alles is nagedacht. Het hele proces hebben we vastgelegd in een filmpje. Bekijk het filmpje hier! 

video Rabo Stand

Duurzame standbouw mogelijkheden

Duurzame standbouw mogelijkheden

Speelt duurzaam ondernemen een grote rol binnen jullie organisatie en willen jullie dit doorvoeren en uitdragen tijdens beurzen en events? Of wil je de mogelijkheden voor een duurzaam standontwerp verkennen? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Samen kunnen we het verschil maken! 

neem contact op