Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Complete beursstands

Op zoek naar een complete beursstand?

Of je nu op zoek bent naar een kopstand, hoekstand, tussenstand of een stand met verdieping: bij KOP ben je aan het goede adres. Ook voor de verlichting en meubels. KOPexpo heeft een ruim assortiment aan verschillende beursstands. Afhankelijk van je wensen ontwikkelen wij een stand die naadloos aansluit bij de corporate identity, doelgroep en doelstellingen. Bekijk hier alvast een greep uit de verschillende type stands die wij realiseren. 

KOPstand

KOPstand

Goede zichtbaarheid en laagdrempelig

De KOPstand is gelegen aan het einde van een middenrij, waardoor er  aan één zijde een wand zit. De beperkte wandruimte vraagt om creatieve oplossingen voor onder andere bergruimte en visuals. Het grote voordeel van dit type beursstand is dat deze met drie zijden grenst aan een gangpad, waardoor je stand goed zichtbaar is vanaf vrijwel iedere zijde. Dat werkt drempelverlagend, mits je standbemanning de juiste houding aanneemt.

KOPSTAND JVCKENWOOD  

Eilandstand

Eilandstand

Dé eyecatcher

Een echte blikvanger is de eilandstand. Bij dit type stand kan je optimaal bezoekers ontvangen. Je beursstand grenst immers aan iedere kant aan een gangpad. De verschillende hoeken maken de stand gemakkelijk in te delen wanneer je verschillende bedrijfsonderdelen of productgroepen in je stand wilt presenteren. Omdat de eilandstand geen vaste wanden heeft, vraagt het extra creativiteit om voldoende uiting te geven aan het merk en eventuele producten.

Eilandstand Dalsem

Hoekstand

Hoekstand

Ruimte voor visuals en een open karakter

Zoals de naam al doet vermoeden bevindt de hoekstand zich aan het einde van een rij. Het grote voordeel van dit type stand is dat je vanaf twee zijden bezoekersverkeer kunt ontvangen. Hierdoor val je meer op bij de beursbezoekers. De andere twee zijden zijn gesloten, waardoor je nog alle ruimte hebt voor bijvoorbeeld een berging of een grote visual.

Hoekstand Amefa

Tussenstand

Tussenstand

Creatieve mogelijkheden

De tussenstand, ook wel rijstand genoemd, is de meest voorkomende standruimte op beurzen. Dit type beursstand grenst veelal met een van de lange zijdes aan het gangpad. De tussenstand vraagt om extra creativiteit om tussen je 'buren' goed op te vallen. Met 3 wanden is dit een leuke uitdaging, je kunt immers goed uit de voeten met visuals. Ook leent een tussenstand zich goed voor het plaatsen van zitruimtes voor het ontvangen van partners en relaties. 

Tussenstand ElectraBrandt

Verdiepingsstand

Verdiepingsstand

Meer privacy en een onuitwisbare indruk

Met een verdiepingsstand maak je een onuitwisbareindruk. Door letterlijk een extra verdieping te plaatsen, creëer je meer vloeroppervlakte. Een verdiepingsstand leent zich uitstekend voor een VIP- of loungeruimte waarin gasten in stijl kunnen worden ontvangen. Ook wanneer je tijdens de beurs graag gebruik maakt van een (afgesloten) presentatieruimte is een verdiepingsstand een goede optie.

Verdiepingsstand Mimaki

Referenties

Referenties

“Samenwerken met KOPexpo is een feestje. Het volledige team is erg klantvriendelijk, ze komen afspraken na en voeren uit wat er van ze gevraagd wordt, staan open voor nieuwe ideeën en zijn flexibel. Wanneer er zich problemen voordoen, kunnen ze snel schakelen en lossen ze dit op. Wij zijn erg tevreden over de huidige samenwerking. KOPexpo weet waar ze het over heeft, zijn professioneel en komen samen met ons tot de mooiste resultaten.”

Jean-Paul Spijker - Managing Director Mitas

Alle referenties