Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Beurs begeleiding & advies

We zijn er voor exposanten

We zijn er voor exposanten

We zijn er voor alle exposanten die een doel voor ogen hebben, maar nog niet weten hoe ze dit doel kunnen bereiken. We zijn er ook voor exposanten die wél weten hoe ze hun beursdoelen kunnen bereiken, maar dit willen bijschaven en perfectioneren om nog betere resultaten te behalen. Kortom: we bieden een op maat gemaakt beurs advies voor alle exposanten die meer uit hun beursdeelnames willen halen.

Wat wil je bereiken?

Wat wil je bereiken?

Een beursdeelname is een investering. Als je verantwoordelijk bent voor de beursdeelnames van jouw organisatie dan ben jij sturend voor de manier waarop deze investering wordt terugverdient. Daarom is de eerste vraag die we je zullen stellen: ‘’wat wil je bereiken?’’. Op basis daarvan kunnen we je verder helpen met een gericht beurs advies.

neem contact op

Van beurs advies tot strategie

Van beurs advies tot strategie

Als standbouwer zijn we er gedurende het hele traject bereikbaar voor alles wat je maar wilt weten: van de ontwerpfase tot het einde van de beurs. Wanneer je behoefte hebt aan meer input dan helpen we je graag. Van kledingadvies voor de standbemanning en het maken en versturen uitnodigingen naar genodigden tot het verzorgen de catering op de stand en de follow-up van je beursleads. Daarnaast kunnen we een social media campagne opzetten rondom je beursdeelnames.

Dit doen we nog meer

Meten = weten

Meten = weten

Bij KOP maken we alles meetbaar. Of het nu om onze eigen cijfers gaat, of om die van onze klanten. We streven ernaar om de beursdeelnames van onze klanten steeds meetbaarder te maken. Zo kunnen zij hun beursdeelnames steeds gerichter inzetten om marketingdoelstellingen te behalen. Wil je meer informatie over KOPexpo's beurs advies?

Neem contact met ons op

Referentie

Referentie

'Bedankt KOP voor dit prachtige eindresultaat! Het ontwerpen van een stand voor een grote beurs als de Photokina is altijd een uitdaging. Wij leren er nog iedere keer van en zijn blij dat we kunnen bouwen op jullie support en service!'

Universal Woods - ChromaLuxe

Alle referenties