Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Shop in Shop realisatie fase

van realisatie tot eindproduct

van realisatie tot eindproduct

De shop in shop realisatie fase begint met het treffen van de nodige voorbereidingen. Zaken als benodigdheden, levertijden en deadlines worden in kaart gebracht. Vervolgens worden de shop in shop onderdelen gemaakt in onze eigen werkplaats en in overleg geplaats op bestemming. 

Kwaliteit en maatwerk zijn het geheim

Kwaliteit en maatwerk zijn het geheim

Dankzij onze eigen werkplaats zijn we in staat om maatwerk onderdelen te maken. Dit scheelt aanzienlijk in de realisatie doorlooptijd en nog belangrijker: het levert unieke, op maat gemaakte designs op. Daarnaast geeft het ons de flexibiliteit om goed in te spelen op jouw wensen en kunnen we altijd hoogwaardige producten afleveren. 

neem contact op

Referenties

Referenties

"Binnen de diverse divisies binnen Honda Nederland levert KOPexpo turn-key diensten op gebied van beursstands, shop-in-shop en interieur. De correcte en prettige wijze waarop KOPexpo meedenkt, communiceert en projecten realiseert wordt binnen onze divisies erg gewaardeerd. Door slim-, out of the box en met groot gevoel voor communicatie te handelen, zijn wij in staat ons marketing budget optimaal te benutten.''

Chrètien Berger - Manager Motorcycle Division & Power Equipment Benelux

Alle referenties