Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

De beste shop in shop concepten

shop in shop: kleine oppervlakte, groot resultaat

shop in shop: kleine oppervlakte, groot resultaat

Shop in shop, oftewel een ‘’winkel in een winkel’’. Dit concept wordt vaak toegepast in kledingwinkels, maar ook in supermarkten of specialistische zaken. In deze vaak relatief kleine oppervlaktes presenteren merken een selectie van hun assortiment, afgestemd op de doelgroep van de winkel. Ben je op zoek naar een shop in shop concept? KOP zorgt voor de juiste aanpak en uitvoering.

Shop in Shop design

Shop in Shop design

Bij een shop in shop ontwerp draait om maximale productpresentatie op een minimale oppervlakte. Dit is ons uitgangspunt bij elk ontwerp wat we maken. We brengen producteigenschappen, huisstijl en omgevingsfactoren in kaart en zetten deze in combinatie met jouw wensen om tot een onderscheidend ontwerp die je producten maximaal uitlicht. 

shop in shop design

Shop in shop realisatie

Shop in shop realisatie

Ook de realisatie van jouw shop in shop concept is bij ons in goede handen. Het ontwerp vertalen we naar een product in onze eigen werkplaats. In overleg plaatsen we de shop in shops op de door jou aangegeven locatie, maar zelf plaatsen is ook een optie. Door slim ontwerp zorgen we dat de shop in shops in ieder geval zo makkelijk en efficiënt mogelijk te plaatsen zijn. 

shop in shop realisatie

Referenties

Referenties

"KOPexpo doet wat ze beloven. Te allen tijde zijn ze scherp en betrouwbaar. Wij hebben in de pilotfase onze wensen aangegeven en dankzij hun creatieve denkvermogen is dit allemaal gerealiseerd. Mede dankzij de expertise van KOPexpo hebben wij nu een uniek meubel op de Nederlandse winkelvloer."

Frans Karens - Senior Rayon Manager Retail Unilever

ALLE REFERENTIES

Get in touch!

Get in touch!

Het is onze passie om een waardevolle ontmoeting te creëren tussen mensen die elkaar zakelijk kunnen versterken. Ben jij opzoek naar een uniek beursconcept? Neem gerust contact op:

neem contact op