Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Interieurbouw | VION Food group

De vraag

De vraag

Vion is een internationale vleesproducent met drie divisies: Pork, Beef en Foodservice. Mooie producten, ambitie voor marktontwikkeling en een keten vol met foodprofessionals zijn onderdeel van het DNA van Vion. De vraag was het creëren van een plek waar al deze elementen samenkomen: een Experience Center. Hier moest ruimte zijn om die heerlijke producten samen met klanten, leveranciers en andere stakeholders te bereiden en te proeven. 

Het resultaat

Het resultaat

Welkom bij Vion’s Meat Master Center! Met houten lamellen is een route gecreëerd door de experience die bezoekers het verhaal van Vion, de producten en de keten verteld. Deze route start bij de verlichtte wand met foto’s, leid je naar de keuken en loopt uiteindelijk naar buiten waar je eindigt op een overdekt en verwarmd barbecueterras. Een ideale plek voor voor kookdemo's, presentaties en brainstormsessies met klanten en leveranciers.


bekijk meer foto's

Over Vion

Over Vion

Met productielocaties in Nederland en Duitsland en sales support offices in 13 landen wil Vion binnen de voedselketen een wereldleider en betrouwbare partner zijn. Door langdurige relaties met boeren, logistieke partners en klanten te sluiten leveren zij hoogwaardig en veilig rund-, varkensvlees en gemaksproducten aan consumenten over de hele wereld.

Interieurbouw op maat

Interieurbouw op maat

Bij KOPexpo zijn we gespecialiseerd in interieurontwerp en interieurbouw. Ben je op zoek naar een professionele partij voor het interieur van jouw winkel, kantoor of project? Maak dan een afspraak! 

neem contact op
Deel: