Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Standdesign Vandemoortele | Horecava Amsterdam

De vraag

De vraag

Vandemoortele neemt al jaren deel aan Nederlands’ grootste Horecabeurs: de Horecava. Voor hun deelname in 2019 werd er uitgepakt met een gloednieuw stand ontwerp. Het idee? Een warme, gezellige uitstraling creëren die bezoekers uitnodigd tot het maken van een praatje met de stand bemanning van Vandemoortele. Het bedrijf heeft veel soorten producten in hun assortiment. De wens was om deze producten zo te presenteren dat alles goed tot zijn recht zou komen en de stand een mooi geheel zou blijven. 

Het resultaat

Het resultaat

Dat de stand warmte uitstraalt is één ding wat zeker is. Vandemoortele straalt dit uit door te kiezen voor een warme kleur hout en bijpassende zitplaatsen. De stand heeft aan de voorkant een groot hospitality platform met zitgedeelte, waardoor je gemakkelijk de stand oploopt om een praatje te maken met de stand bemanning. Eenmaal op de stand word je getrokken naar de prachtig ingerichte stellingen en bar, waar alle producten van Vandemoortele op een creatieve manier zijn opgesteld.


bekijk meer foto's

Over Vandemoortele

Over Vandemoortele

Vandemoortele is van origine een Belgisch bedrijf die zich wereldwijd richt op twee belangrijke doelgroepen: ambachtelijke bakkerijen en de horeca. Door heel Europa leveren zij deze markten een breed scala aan brood- en banketproducten, margarines, oliën en vetten. Deze producten worden in eigen beheer geproduceerd. Daarnaast levert Vandemoortele de benodigde ingrediënten aan klanten om eigen productie mogelijk te maken.

Ook zo'n stand?

Ook zo'n stand?

Dat kan! Stuur ons een berichtje of bel voor meer informatie over het ontwikkelen van beursconcepten op maat. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

neem contact op
Deel: