Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Gamescom | Trust Gaming

Quote

Quote

''Heel erg bedankt voor de goede samenwerking! Echt iedereen vond het weer een onwijs succes. De stand voldeed helemaal al onze verwachtingen en ook de aanloop was precies goed. Het was dan ook echt wat we voor ogen hadden.''

Lizzy Vermesi, Marketing events & PR Coordinator at Trust Gaming

Het idee

Het idee

Met hun beursdeelnames, waaronder de Gamescom, richt Trust zich voornamelijk op de jongere generatie gamers. Met de slogan ''Building Champions'' maakt Trust duidelijk dat ze als merk mee willen groeien met deze generatie. Voor de Gamescom zocht Trust naar een strakke stand in hun zwart/rode huisstijl die nadruk legt op de slogan. Verder moest er een podium met schermen komen, een geheime zolderkamer met game pc's en mogelijkheid voor het presenteren van 5 nieuwe producten.

Zo gaan wij te werk

Het resultaat

Het resultaat

Een strakke kopstand die opvalt door haar vormgeving, kleur en indeling. Aan de voorzijde van de stand is een podium gerealiseerd met daarboven een groot scherm waarop iedereen kan volgen wat er zich op het podium afspeelt. De stand is compleet uitgevoerd in de huisstijl van Trust. Het pronkstuk was toch wel de geheime zolderkamer. Deze was slechts door één kleine ingang te bereiken en werdt zeer goed bezocht door de jonge generatie gamers. 

Lees meer over standbouw


bekijk meer foto's

Over Trust Gaming

Over Trust Gaming

Trust is een toonaangevend en internationaal merk op het gebied van digitale lifestyle-accessoires. In hun assortiment vind je alles voor gameapparatuur, tablets, desktops, laptops, smartphones en tv. Trust verkoopt haar producten zowel in lokale zaken als grotere elektronicawinkels, warenhuizen en het over het hele internet. 

Ook zo'n stand?

Ook zo'n stand?

Dat kan! Bel of mail ons om alles te weten te komen over de mogelijkheden van een beursstand voor jouw organisatie.

neem contact op
Deel: