Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Standbouw Smeg | VTwonen & design Amsterdam

De vraag

De vraag

Met hun bijzondere en kwalitatief goede keukenapparatuur is SMEG niet weg te denken uit veel Nederlandse huishoudens. Op de VT wonen & design beurs kon SMEG hun nieuwste apparatuur laten zien aan een breed publiek. Daarnaast was het de ideale gelegenheid om de ‘limited edition FAB 28’ koelkast te lanceren. Dit maakte het van belang dat de stand genoeg ruimte had om alle producten van voor-, achter- en zijkant te bekijken. In opdracht van 2Met mochten we aan de slag voor dit mooie merk.

Zo gaan wij te werk

Het resultaat

Het resultaat

Wanneer je door de beurshal loopt, zie je de stand van SMEG al van ver. Het logo is duidelijk zichtbaar bovenaan de stand gevestigd. Doordat de stand maar aan een kant wanden heeft, oogt het ruimtelijk en overzichtelijk. Het is als het ware de keuken die je altijd al hebt willen hebben. Van fornuis tot kookblad en van citruspers tot broodrooster, SMEG laat haar assortiment op een goede manier zien aan hun bezoekers, die alle ruimte hebben om de apparaten te testen, vast te houden en te bekijken.


bekijk meer foto's

Over Smeg

Over Smeg

Smeg is een Italiaans familiebedrijf dat design keukenapparatuur produceert. Al meer dan 60 jaar staan de producten van Smeg bekend om het elegante en smaakvolle ontwerp, die zijn voortgekomen uit de samenwerking met wereldwijd beroemde architecten. De bedrijfscultuur en filosofie binnen Smeg Group legt de nadruk op kwaliteit, technologie en design. Een bijzonder bedrijf met passie voor beleving in keukenapparatuur.

Ook zo'n stand?

Ook zo'n stand?

Dat kan! Vraag ons naar de mogelijkheden en neem gerust contact op voor meer informatie over onze beursconcepten.

neem contact op
Deel: