Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Standbouw voor Sandd | Webwinkel Vakdagen, tussenstand

De vraag

De vraag

De markt op het gebied van post verzending verandert enorm. Post zelf wordt minder gebruikt, maar het versturen van pakketten door online aankopen stijgt. Vergelijk het met jouw eigen post gebruik: we bestellen steeds vaker, maar handelen veel post nu op een digitale manier af. Daar ziet Sandd kansen. Daarom bieden ze een zeer flexibele pakket dienstverlening aan. Om hiervoor leads te verzamelen nam Sandd deel aan de Webwinkel Vakdagen, waar ze vroegen om een open & uitnodigende stand die de nieuwsgierigheid van bezoekers opwekt.

Het resultaat

Het resultaat

Het resultaat mag er zijn! De stand van Sandd is dan misschien niet de grootste tijdens deze beurs, maar laat op een duidelijke manier zien wie Sandd is en wat ze doen. Er is plaats voor voldoende standbemanning, de stand is strak, modern en valt door het hoog geplaatste logo op tussen de rest van de beursstands.


bekijk meer foto's

Over Sandd

Over Sandd

Sandd is een bezorgbedrijf met innovatiekracht. Ze zijn continue op zoek naar wat er slimmer, beter en efficiënter kan op het gebied van post/pakket bezorging. Ze hebben een uniek logistiek systeem ontwikkeld en maken gebruik van ruim 18.000 toegewijde bezorgers. Hun producten en diensten worden zo veel mogelijk afgestemd met de wensen en behoeften van de klant.

Ook zo'n stand?

Ook zo'n stand?

Dat kan! Vraag ons naar de mogelijkheden en neem gerust contact op voor meer informatie over onze beursconcepten.

neem contact op
Deel: