Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Standbouw Royal A-ware | SIAL 2018

De vraag

De vraag

Een uniek bedrijf dat luistert naar de wensen van de consument. Royal A-ware beheerst het hele proces tussen koe en consument en wilde op de SIAL graag laten zien dat ze een kwalitatief goede partner zijn voor onder meer hun private label, klant specifieke wensen en op maat samengestelde producten. 

Zo gaan we te werk

Het resultaat

Het resultaat

Een unieke stand met veel verschillende productpresentaties, waardoor Royal A-ware haar assortiment aan kaas, room en dagverse zuivelproducten goed kon presenteren. Het is als het ware een plein waar bezoekers in gesprek kunnen met de stand bemanning van Royal A-ware, gecombineerd met het bekijken van de producten en diensten die ze aanbieden. De stand valt op door het houten ‘geraamte’ met opvallende beelden. 


bekijk meer foto's

Over Royal A-ware

Over Royal A-ware

Royal A-ware is marktleider in het produceren, rijpen, versnijden en verpakken van kaas. Ook produceren en verpakken ze room en dagverse zuivelproducten. Dit familiebedrijf werkt veel samen met melkveehouders en zorgt dat de wens van de klant altijd voorop staat.  Ze zijn de ketenpartner van hun klanten, met wie ze behoeftes in kaart brengen en hierbij de juiste oplossingen zoeken. Kortom: een flexibele speler die op efficiënte en duurzame wijze de hoogste kwaliteit biedt.

Ook zo'n stand?

Ook zo'n stand?

Dat kan! Vraag ons naar de mogelijkheden en neem gerust contact op voor meer informatie over onze beursconcepten.

neem contact op
Deel: