Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Standbouw Rabobank | Provada 2018

Quote

Quote

"Bij de Rabobank willen we niet alleen praten over duurzaamheid, we willen ernaar handelen. Dankzij KOPexpo's geweldige standontwerp is het ons zeker gelukt. De stand zag er geweldig uit. Bedankt voor de geweldige stand en de goede samenwerking, we kijken uit naar volgend jaar. ''

Roel van de Bilt - Directeur Rabo Real Estate Finance

De vraag

De vraag

Vanuit Rabo Real Estate Finance kregen we de vraag om een duurzame en circulaire stand te ontwikkelen voor de Provada. De stand moest er niet alleen duurzaam uitzien, maar dit ook zijn. Bij KOPexpo speelt duurzaamheid en duurzaam materiaalgebruik een belangrijke rol in onze werkwijze. Door deze stand konden we dat, samen met de Rabobank, perfect visualiseren. 

Meer weten over het verhaal achter dit standconcept? Lees verder

Het resultaat

Het resultaat

Ben je benieuwd naar het resultaat? Bekijk hier de film van de stand en ontdek welke vorm- en materiaalkeuzes we hebben gemaakt. Van wanden gemaakt van kurk tot gerecyclede plantenbakken - overal is aan gedacht!

Bekijk de video


bekijk meer foto's

Over Rabo Real Estate

Over Rabo Real Estate

De Rabobank financiert grote en kleine vastgoedprojecten in heel Nederland. Rabo Real Estate Finance faciliteert ondernemers bij het investeren in toekomstbestendig vastgoed en bij het behalen van een gezond rendement op deze investeringen. Als coöperatie focust de Rabobank met name op duurzaamheid, transformatie en innovatie en is er volop aandacht voor lokale gemeenschappen. Zo koppelen ze financieel rendement aan maatschappelijke winst. 

Ook zo'n stand?

Ook zo'n stand?

Dat kan! Vraag ons naar de mogelijkheden en neem gerust contact op voor meer informatie over onze beursconcepten.

neem contact op
Deel: