Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x
Rabobank ICT | JFall Ede 2018 met interactieve wand

Portfolio Rabobank ICT | JFall Ede 2018

De vraag

De vraag

JFall is de grootste conferentie voor Java developers die in Nederland wordt gehouden. Tijdens deze conferentie worden de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van IT voor en door IT-professionals gedeeld. Rabobank is hoofdsponsor van de conferentie en wilde met hun deelname laten zien dat ze na de overheid de grootste IT-werkgever zijn in Nederland en dat ze veel kansen aan IT’ers kunnen bieden.

Het resultaat

Het resultaat

Rabobank positioneerde zichzelf op twee manieren: door een informatieve en interactieve plek te creëren. De informatieve plek bestond onder andere uit een modulaire Rubiks kubus. Deze kon worden uitgepakt zodat er zitplekken ontstonden voor bezoekers. Daarnaast bracht Rabobank door middel van een interactieve activatie wand in kaart wat zij betekenen op het gebied van IT. Een houten wand die door middel van geleidende verf en projectietechnologie het verhaal van Rabobank IT vertelt. 

Bekijk de video


bekijk meer foto's

Over Rabobank ICT

Over Rabobank ICT

Rabobank is na de overheid de grootste IT-werkgever van Nederland. Bij Rabobank draait het niet alleen om de Rabobank app, maar om veel meer technologische toepassingen waar zakelijke klanten en consumenten iedere dag gebruik van maken. Om te laten zien dat Rabobank een vooraanstaande werkgever is op het gebied van IT zijn ze hoofdsponsor van de JFall conferentie.

Ook zo'n stand?

Ook zo'n stand?

Dat kan! Vraag ons naar de mogelijkheden en neem gerust contact op voor meer informatie over onze beursconcepten.

neem contact op
Deel: