Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Standbouw Prince Kunststof Infra | Infratech 2019

De vraag

De vraag

Prince Kunststof Infra wilde hun bestaande relaties en nieuwe relaties tijdens de Infratech 2019 verrassen met een strak stand design waar ze laten zien dat ze veel kennis hebben en kwaliteit leveren op het gebied van gecertificeerde verbindingsproducten. Ook was het van belang dat de stand een industriële look kreeg en dat er genoeg ruimte was om producten te presenteren. 

Het resultaat

Het resultaat

Met de felle kleur geel en het bijpassende blauw valt de stand van Prince van ver al op. Op de wand is een het verhaal van Prince te volgen zodat de bezoeker meer kan leren over de producten van Prince. De hoekige vormen in de stand komen overeen met het hoekige logo van Prince dat in veel elementen van de stand terugkomt. Van moderne bar tot hoekige signing bovenin de stand. Een sterke doorvertaling van de huisstijl met genoeg ruimte voor gesprek met hun huidige en nieuwe klanten.


bekijk meer foto's

Over Prince Kunststof Infra

Over Prince Kunststof Infra

Prince Kunststof Infra produceert en levert hoogwaardige, innovatieve en gecertificeerde kunststof verbindingsstukken voor gas-, water- en rioolpersleidingen en biogasinstallaties. Van basismodellen tot slimme koppelingen op maat. Hun passie ligt in de verbindingstechniek. Al meer dan 30 jaar ontwikkelen ze deze hulpstukken en zijn ze iedere dag bezig met het helpen van hun klanten op de meest optimale manier.

Ook zo'n stand?

Ook zo'n stand?

Dat kan! Vraag ons naar de mogelijkheden en neem gerust contact op voor meer informatie over onze beursconcepten.

neem contact op
Deel: