Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Portfolio Plegt-Vos | Provada 2019 Amsterdam

De vraag

De vraag

Plegt-Vos neemt deel aan de Provada met als doel nieuwe leads opdoen en verassen en bestaande klanten ontvangen met een herkenbare stand. Ze waren op zoek naar een standbouw partner die verder denkt dat alleen een stand en voor de lange termijn meedenkt in het gehele beurstraject. Ze zochten een beursconcept die de sfeer van een woonkeuken uitstraalt. Als familiebedrijf vindt Plegt-Vos het namelijk belangrijk om dichtbij zichzelf te blijven. Daarnaast is het belangrijk dat het concept vaker gebruikt kan worden!

Het resultaat

Het resultaat

Door de warme en huiselijke sfeer die de stand uitstraalt is het uitnodigend om de stand te bezoeken. Door het kleur en materiaal gebruik is dit gewenste effect ontstaan. Op de stand zijn diverse lage- en hoge zitgelegenheden aawezig. Tijdens de beurs werd er dagelijks op de stand van Plegt-Vos een high tea en bierproeverij georganiseerd. Daarnaast heeft KOP de stand bemanning voorzien van naamstickers en beursstand uitnodigingen die op de beursvloer werden rondgedeeld.    


bekijk meer foto's

Over Plegt-Vos

Over Plegt-Vos

Plecht-Vos; Al 115 jaar ‘’ready for the future’’. Een organisatie die zijn roots heeft liggen bij Henk Vos die in 1903 een bouwonderneming startte. Begin jaren 90 is dit bouwbedrijf samengegaan met aannemersbedrijf Plegt. Plegt-Vos is inmiddels uitgegroeid tot een bouwonderneming waar circa 400 mensen werken met een omzet van rond de €220 miljoen! Hun kracht ligt in het ontwikkelen, realiseren en onderhouden van onroerend goed.         

Ook zo'n stand?

Ook zo'n stand?

Bij KOPexpo ontwerpen en bouwen we stands op maat. Vraag ons naar de mogelijkheden en neem gerust contact op voor meer informatie over onze beursconcepten.
 

neem contact op
Deel: