Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Interieurbouw | Oxener schoenen Apeldoorn

Quote

Quote

‘KOPexpo heeft heel goed geluisterd naar onze wensen. Bij het eerste voorstel hadden we direct een goed gevoel en dat is geen vanzelfsprekendheid. Daarnaast werd het de designers van KOP niet makkelijk gemaakt, want er waren een aantal bestaande items die we graag mee wilden nemen naar het nieuwe pand. Hier merkten we hoe professioneel KOP werkt. Het ontwerp heeft fantastisch uitgepakt!’

Peter Rijkers, mede-eigenaar Oxener schoenen

De vraag

De vraag

Een nieuw pand vroeg om een gloednieuw interieur, aldus Peter Rijkers, mede-eigenaar van de bekende schoenenzaak Oxener, gevestigd in Apeldoorn. Met 800m2 aan ruimte was het belangrijk om deze oppervlaktes op een goede manier in te richten voor een dames, heren- en kinds collectie aan schoenen en accessoires. Oxener staat voor kwaliteit. Wanneer je de winkel binnen stapt, moet je je thuis voelen. Meer over Interieurbouw door KOP lees je hier.

 

Het resultaat

Het resultaat

Wanneer je de winkel aan de korenstraat binnenloopt, weet je: deze winkel weet precies waar ik naar zoek. Door te werken met klassieke materialen (marmer, zwarte stellingen) en dit te mixen met een stoere houten vloer en een moderne sneaker corner, wordt de winkel één geheel. Het licht in de sneakercorner trekt direct je aandacht, net zoals de grote marmeren toonbank die in het midden van de winkel staat, omringd door de nieuwste accessoires.


bekijk meer foto's

Over Oxener

Over Oxener

Al meer dan 100 jaar is Oxener een begrip in Apeldoorn en omstreken. Je vindt er een inspirerende collectie schoenen en accessoires voor dames, heren en kinderen. De specialisten bij Oxener staan voor je klaar en zorgen dat jij je welkom voelt in een winkel waar kwaliteit voorop staat. Niet voor niets mag Oxener zich dan ook hofleverancier noemen. Huidige eigenaren Peter & Karin openden op 1 augustus 2018 hun nieuwe pand.

Ook zo'n interieur?

Ook zo'n interieur?

Dat kan! Bel of mail ons om alles te weten te komen over de mogelijkheden van een interieurontwerp voor jouw organisatie.

neem contact op
Deel: