Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Euroshop | Orient Technologies

De vraag

De vraag

Een ruime verdiepingsstand met voldoende ruimte voor de presentatie van zowel SNBC printers als Quad GmbH systemen. De twee merken moesten een eenheid vormen, maar wel duidelijk van elkaar te onderscheiden zijn. Verder was het belangrijk dat er voldoende spreekruimtes aanwezig waren en dat er een bar aanwezig was op de eerste verdieping. 

Het resultaat

Het resultaat

Een strakke, lichte verdiepingsstand die ruimte biedt voor de productpresentatie van beide partijen. Door het gebruik van verschillende visuals en elementen is het voor bezoekers gelijk duidelijk welke producten bij welke partij horen. De metalen constructie in de stand geeft het totaalbeeld een ruwe, industriele look. 


bekijk meer foto's

Over Orient Technologies

Over Orient Technologies

Orient Technologies is een dochteronderneming van SNBC Europe. Dit bedrijf is gevestigd in China en is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van verschillende type printers. Orient Technologies is verantwoordelijk voor de sales en technische/financiele ondersteuning van klanten in de EMEA regio. Op de Euroshop deelden zij de stand met Quad GmbH, een Duitse klant die kassasystemen levert. 

Ook zo'n stand?

Ook zo'n stand?

Dat kan! Vraag ons naar de mogelijkheden en neem gerust contact op voor meer informatie over onze beursconcepten.

neem contact op
Deel: