Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Standbouw Mollie | Internetworld München

De vraag

De vraag

Mollie is een snelgroeiend bedrijf. De digitale betalingsdienstverlener vond het daarom tijd voor een eigen beursconcept. Hiermee konden ze brand awareness opbouwen voor de komende beurzen waar ze aan gaan deelnemen. Ze zochten een beursconcept dat de gebruiksvriendelijkheid van hun digitale betalingsframework uitstraalt. De kernwoorden van Mollie zijn duurzaam, betrouwbaar en toegankelijk. Deze kernwoorden moesten terugkomen in het beursconcept.

Het resultaat

Het resultaat

Op het moment dat je de stand binnenloopt, wordt je ondergedompeld in de stijl van Mollie. Bovenin de stand worden de merken waar Mollie voor werkt duidelijk weergegeven en ook hun huisstijl is op duidelijke wijze verwerkt in de stand. Door te werken met zwarte balie en houten elementen is de stand ook nog eens heel aantrekkelijk voor het oog. Als eye-catcher liet Mollie een levensechte boom plaatsen die ook nog eens ergens voor dient: onderin kan je namelijk je telefoon opladen.


bekijk meer foto's

Over Mollie

Over Mollie

‘Everless Payments’. Mollie is gespecialiseerd in digitale betalingssystemen. Ze zijn actief binnen Europa met sterke focus op lokale samenwerkingen. Hun digitale betalingsdienstverlening zorgt ervoor dat webshopeigenaren gemakkelijk hun check out kunnen beheren.

Ook zo'n stand?

Ook zo'n stand?

Dat kan! Vraag ons naar de mogelijkheden en neem gerust contact op voor meer informatie over onze beursconcepten.

neem contact op
Deel: