Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Standbouw Mimaki | Heimtextil Frankfurt

De vraag

De vraag

De Heimtextil is dé plek om de nieuwste textiel trends te ontdekken. En al ken je Mimaki misschien van de printers, ze spelen een steeds grotere rol in het printen van textiel. Mimaki zocht voor Heimtextil 2019 naar een stand met beleving door de toepassing van textiel printing. Hiervoor werkten ze samen met drie kunstenaars die hun geprinte creaties toonden op de stand

Het resultaat

Het resultaat

De eilandstand van Mimaki had drie ruimtes waar de kunstenaars hun producten konden tonen aan het grote publiek, bestaande uit kunstwerken gemaakt van geprint textiel. Om de beleving compleet te maken was er om de asymmetrische kamers genoeg ruimte voor Mimaki om hun textiel printers te demonstreren. De linten bovenin de stand zorgden dat de stand van ver al opviel. 


bekijk meer foto's

Over Mimaki

Over Mimaki

Mimaki is fabrikant van grootformaat inkjetprinters en snijmachines voor de sign & graphic, textiel & kleding en de industriële markt. Het bedrijf is opgericht in Japan, waar productie en ontwikkeling vandaag de dag nog steeds plaatsvinden. Vanuit het Europees hoofdkantoor in Amsterdam bedienen ze de hele EMEA regio. De sfeer binnen het bedrijf laat zich het beste vertalen als één grote familie. Stuk voor stuk mensen die hun beste beentje voor willen zetten. Dit zie je terug in alles wat zij ondernemen.

Ook zo'n stand?

Ook zo'n stand?

Dat kan! Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden rondom een uniek beursconcept. We helpen je graag!

neem contact op
Deel: