Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Portfolio Mimaki | FESPA 2019

De vraag

De vraag

Het thema van de FESPA was dit jaar ‘Explosion of possibilities’. Vanuit dit thema hebben we vastgesteld wat de ‘possibilities’ zijn die Mimaki bijzonder maken: twee innovatieve printers. Één 3D printer die het vermogen heeft om meer dan 10 miljoen kleuren te printen en een printer die zilver kan printen. Deze twee printers vormden het uitgangspunt voor het uiteindelijke standdesign en de beurscampagne van Mimaki: The Future of Print.

Het resultaat

Het resultaat

Futuristisch, innovatief en creatief. Het thema van de beurs en de campagne vallen in dit standdesign samen met een nieuwe stijl die we in januari 2019 hebben geïntroduceerd samen met Mimaki. Deze stijl is voor de FESPA vertaald naar het thema ‘The Future of Print’. Dit thema uit zich in allerlei elementen binnen de stand, waaronder de spiegelwanden (die tevens verwijzen naar de nieuwe zilverprinter) en de verschillende innovatieve printtoepassingen die overal op de stand te vinden zijn. Kortom: een spannend standdesign met enorm veel spannende print-innovaties!


bekijk meer foto's

Over Mimaki

Over Mimaki

Mimaki is fabrikant van grootformaat printers en snijmachines voor de sign & graphic, textiel & kleding en de industriële markt. Het bedrijf is opgericht in Japan, waar productie en ontwikkeling vandaag de dag nog steeds plaatsvinden. Vanuit het Europees hoofdkantoor in Amsterdam bedienen ze de hele EMEA regio. De sfeer binnen het bedrijf laat zich het beste vertalen als één grote familie. Stuk voor stuk mensen die hun beste beentje voor willen zetten. Dit zie je terug in alles wat zij ondernemen.

Ook zo'n stand?

Ook zo'n stand?

Dat kan! Vraag ons naar de mogelijkheden en neem gerust contact op voor meer informatie over onze beursconcepten.

neem contact op
Deel: