Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Standbouw Mimaki | Fespa 2018

De vraag

De vraag

De slogan van FESPA klinkt als volgt: ‘the place where print takes off’. Mimaki heeft deze slogan creatief geïnterpreteerd en kwam met het idee om hun stand om te toveren tot een vliegveld. De stand moest meer zijn dan alleen een ontmoetingsplek, het moest een experience center zijn waar bezoekers Mimaki's producten zouden kunnen ervaren en beleven. Belangrijk was dat Mimaki's corporate identity in alle facetten van de beursstand goed naar voren zou komen. 

Bekijk de video en join the experience!

Het resultaat

Het resultaat

Ga er maar goed voor zitten.. Airport Mimaki bevat namelijk fantastische onderdelen! Er waren verschillende gates waar printers werden getoond, een verdieping met een luxe lounge voor bezoekers, rollende bagagebanden met geprinte items, verscheidene meetingrooms en zelfs een slaapplek (volledig ingericht met Mimaki’s producten) was aanwezig. Daarnaast was de standbemanning volledig in stijl gekleed in chique steward- en stewardessenpakken. De stand straalde gastvrijheid uit en de merkidentiteit van Mimaki is op een duidelijke manier neergezet.


bekijk meer foto's

Over Mimaki

Over Mimaki

Mimaki is fabrikant van grootformaat inkjetprinters en snijmachines voor de sign & graphic, textiel & kleding en de industriële markt. Het bedrijf is opgericht in Japan, waar productie en ontwikkeling vandaag de dag nog steeds plaatsvinden. Vanuit het Europees hoofdkantoor in Amsterdam bedienen ze de hele EMEA regio. De sfeer binnen het bedrijf laat zich het beste vertalen als één grote familie. Stuk voor stuk mensen die hun beste beentje voor willen zetten. Dit zie je terug in alles wat zij ondernemen.

Ook zo'n stand?

Ook zo'n stand?

Dat kan! Bel of mail ons om alles te weten te komen over de mogelijkheden van een soortgelijke beursstand voor jouw organisatie.

neem contact op
Deel: