Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Mijnwebwinkel

De vraag

De vraag

Alles behalve een standaard stand, dat moest het worden. Voor de Webwinkelvakdagen was Mijnwebwinkel op zoek naar een hoge stand met een professionele uitstraling en een wow-effect. Toegankelijk, betrokken, informeel en helemaal in de Mijnwebwinkel sfeer. Ook was het idee om een echte winkelruimte op de stand te creëren voor een van de ondernemers die een webshop runt via Mijnwebwinkel. Zo gezegd, zo gedaan. 

Meer over standbouw

Het resultaat

Het resultaat

Een opvallende verschijning die niet onder doet voor een Apple store of koffiebar. In de stand is gebruik gemaakt van echte materialen zoals hout en mos die in combinatie met de Imacs en de stalen framen van de desks een industriële uitstraling geven. Ook is er een echte koffiebar geplaatst met daarboven sfeervolle gloeilampen. Achterin de stand is er een mooie winkelruimte met moswand gecreëerd waar bezoekers de kassa-app konden uitproberen. 


bekijk meer foto's

Over Mijnwebwinkel

Over Mijnwebwinkel

Mijnwebwinkel is een online platform waar ondernemers hun eigen webshop kunnen starten. Ze geloven dat een webwinkel voor iedereen bereikbaar moet zijn, en hun doel is dan ook om iedereen te voorzien van een eigen, succesvolle webwinkel. En ze zijn goed op weg. Ruim 42.000 webwinkeliers maken inmiddels gebruik van het platform!  

Ook zo'n stand?

Ook zo'n stand?

Dat kan! Bel of mail ons om alles te weten te komen over de mogelijkheden van een soortgelijke beursstand voor jouw organisatie. 

neem contact op
Deel: