Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Standbouw voor Meelunie | Food Ingredients Frankfurt

De vraag

De vraag

De doelstelling van Meelunie was heel duidelijk voor hun deelname aan de FI 2017: het ontvangen van bestaande klanten en het ontmoeten van nieuwe klanten. Daarnaast moest de stand zorgen voor meer brand awareness. Meelunie was op zoek naar een open, toegankelijk standontwerp zodat bezoekers gemakkelijk de stand konden oplopen voor het bekijken van informatie of voor het aanknopen van een gesprek. 

Het resultaat

Het resultaat

De hoekstand van Meelunie draagt op een professionele manier uit wat Meelunie's core business is. Het is een strakke, kleurrijke stand geworden die met haar speelse vormgeving echt de aandacht trekt. De huisstijl komt door de kleurstelling en de vormgeving goed naar voren en de boxletters laten de merknaam goed naar voren komen in het geheel.


bekijk meer foto's

Over Meelunie

Over Meelunie

Meelunie is een wereldwijde leverancier van zetmelen, zoetstoffen en plantaardige eiwitten. Hun assortiment omvat een breed scala aan voedingsmiddelen, diervoeding en industriële toepassingen, zoals het aardappelzetmeel van de windmolen en het steeds groter wordende assortiment biologische producten. Met kantoren verspreid over vijf continenten en export naar meer dan 100 landen is Meelunie een echt wereldbedrijf.

Meer over standbouw

Ook zo'n stand?

Ook zo'n stand?

Dat kan! Vraag ons naar de mogelijkheden en neem gerust contact op voor meer informatie over onze beursconcepten.

neem contact op
Deel: