Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Standbouw Gourmet Salades | Horecava Amsterdam

De vraag

De vraag

Hoe blij word jij van een goede salade? De vakmensen van Gourmet salades weten hoe je de lekkerste salades maakt. Voor chefs, door chefs. Die instelling wilden ze graag doorvoeren op de Horecava 2019 naar hun bezoekers. Met een stand die warmte en ambacht uitstraalt en triggert om een salade te proeven of de stand crew aan te spreken. 

Het resultaat

Het resultaat

De stand van Gourmet is niet te missen door de grote letters vooraan de stand. Wanneer je de stand tegemoet loopt word je getrokken naar de twee koks die achter de bar druk bezig zijn met de lekkerste salades. Hoe die salades er uit zien? Een blik op het grote LED scherm zegt genoeg: de salades van Gourmet móet je geproefd hebben! En ben je nog niet overtuigd, dan zorgt de enthousiaste stand crew van Gourmet daar wel voor.


bekijk meer foto's

Over Gourmet Salades

Over Gourmet Salades

Gourmet Salades is onderdeel van Johma. Het is de B2B tak van de salademaker uit Twente. Met hun salades bedienen ze de zakelijke markt met kwalitatief goede salades. Door intensieve samenwerking met haar klanten en het tijdig inspelen op trends blijven ze werken aan een passend assortiment. Vers, duurzaam en ambachtelijk zijn hierbij sleutelwoorden

Ook zo'n stand?

Ook zo'n stand?

Dat kan! Vraag ons naar de mogelijkheden en neem gerust contact op voor meer informatie over onze beursconcepten.

neem contact op
Deel: