Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

PLMA | Johma

De vraag

De vraag

Voor de PLMA in Amsterdam was Johma op zoek naar een beursstand waarin de nieuwe Johma Maaltijdsalades en Johma Salad to Go optimaal gepresenteerd zouden worden. Daarnaast was het belangrijk dat de kwaliteit en Twentse werkwijze van Johma terug te zien zijn in het standdesign. 

Het resultaat

Het resultaat

Standbouw die op en top ‘’Johma’’ uitstraalt. Het gebruik van echte materialen als hout benadrukt het feit dat Johma alleen met echte kwaliteitsingredienten werkt. De natuurlijke kleuren die zijn gebruikt geven de stand een integere uitstraling. Aan de voorzijde van de beursstand is gekozen voor een tweetal glazen koelvitrines die symmetrisch naast de balie staan. Door de schuine opstelling van de vitrines stonden Johma’s nieuwe producten maximaal in de spotlights tijdens de beurs. 


bekijk meer foto's

Over Johma

Over Johma

Johma is de bekendste en grootste saladebereider van Nederland. Al sinds 1968 maken zij heerlijke koelverse salades met kwaliteitsingredienten. Om het favoriete salademerk van de consument te blijven richt Johma zich op de wensen en behoeften van hun klanten bij het ontwikkelen van nieuwe producten. Deze nieuwe producten laat Johma graag testen door hun klanten en relaties op beurzen en evenementen.

Deel: