Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Portfolio Interparking | Provada 2019 Amsterdam

De vraag

De vraag

Interparking bestaat al meer dan 60 jaar en is daardoor een begrip in de parkeerwereld. Inmiddels staan ze al 5 jaar op de Provada. Voor de editie van 2019 was het doel om zich te profileren binnen de vastgoedmarkt, naamsbekendheid op te doen en om huidige relaties te ontmoeten. Het was voor Interparking belangrijk dat in het standdesign grote visuals en de herkenning van een parkeergarage terugkomt.

Het resultaat

Het resultaat

Het uiteindelijke resultaat was een stand met heldere, overzichtelijke en gestroomlijnde vormen. Een leuk detail is de bewegwijzering die in de vloer is verwerkt. Net als in een échte parkeergarage. Daarnaast bevatte de stand hoge en lage zitmogelijkheden en was het verlicht met ledverlichting. Om de wand iets meer kleur te geven bestaat een deel ervan uit houten panelen.


bekijk meer foto's

Over Interparking

Over Interparking

Interparking is al meer dan 60 jaar een begrip in de parkeerwereld. Vandaag de dag beheert Interparking 811 parkeergarages in 9 Europese landen waar zij jaarlijks meer dan 110 miljoen bezoekers ontvangen. Duurzaamheid staat bij Interparking ook hoog in het vaandel. Zo kunnen automobilisten met een energielabel A auto voordeliger parkeren.

Ook zo'n stand?

Ook zo'n stand?

Bij KOPexpo ontwerpen en bouwen we stands op maat. Vraag ons naar de mogelijkheden en neem gerust contact op voor meer informatie over onze beursconcepten.

neem contact op
Deel: