Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

VSK I Hultafors Group

Quote

Quote

"We kunnen denk ik wel stellen dat Hultafors klant van het eerste uur is. Hierdoor hebben wij de ontwikkeling van KOPexpo van dichtbij meegemaakt. Dat kunnen we heel letterlijk nemen, want ze zaten voorheen slechts 150 meter bij ons vandaan! Nu we meer dan 13 opdrachten verder zijn ervaren we nog steeds hetzelfde enthousiasme, dezelfde inzet en de drive waarmee ze destijds van start gingen. Aan al die inspirerende factoren is na verloop van tijd echter ook een grote dosis professionaliteit toegevoegd. Reden genoeg dus om ook onze volgende beursdeelname weer door hen te laten verzorgen."

Rob van Ingen - Algemeen directeur

De vraag

De vraag

Een stoere en vernieuwende beursstand met daarop ruimte om de merken van Hultafors op een eigen en effectieve manier te presenteren. Daarnaast moest er ruimte zijn om in gesprek te gaan met klanten, dealers en eindgebruikers en moesten er pasruimtes worden gemaakt waar de standbezoekers alle werkkleding konden passen en proberen. 

Het resultaat

Het resultaat

Een karakteristieke stand met volop mogelijkheden om de werkkleding van Hultafors te presenteren. Er is gekozen voor het plaatsen van vier stellingen rondom de stand waar Hultafors de eyecatchers van vier merken kon plaatsen. Deze trokken tijdens de beurs meteen de aandacht van voorbijgangers. De stellingen gaven de stand direct een gezellige sfeer en bezoekers waanden zich in een winkel met mooie werkkleding. De moderne bar en bijbehorende statafels maakte het geheel compleet.

Meer over standbouw


bekijk meer foto's

Over Hultafors

Over Hultafors

De Hultafors Group bestaat uit zes verschillende merken; Snickers Workwear, Hultafors, Wibe Ladders, Dunderdon, Solid Gear en Toe Guard. Samen bieden zij producten voor de vakman zoals werkkleding, gereedschap, ladders en veiligheidsschoenen. Alle producten zijn van topkwaliteit en worden voornamelijk toegepast binnen de industrie- en bouwsector.

Ook zo'n stand?

Ook zo'n stand?

Dat kan! Bel of mail ons om alles te weten te komen over de mogelijkheden van een soortgelijke beursstand voor jouw organisatie.

neem contact op
Deel: