Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Standbouw HSF | Anuga

De vraag

De vraag

HSF heeft onlangs N&K overgenomen. Omdat dit nog niet bij iedereen duidelijk is, is het van belang beide bedrijfsnamen te noemen op de stand. Daarnaast wil HSF laten zien dat ze vanuit heel Europa transport kunnen bedienen. Dat doen ze met al hun diensten, die ook in deze stand naar voren mogen komen. Vooral emballage wil HSF uitlichten in hun stand, om deze dienst nog meer awareness te geven. Daarnaast mag de stand open zijn en moet het passen bij hun strakke huisstijl.

Het resultaat

Het resultaat

Een strakke stand met emballage op de hoek, waardoor bezoekers worden getrokken de stand te komen bekijken. Er wordt duidelijk dat ze overal in Europa te vinden zijn door de landkaart op de wand. Genoeg mogelijkheden om te zitten en praten. Alle merknamen zijn duidelijk verwerkt en toch blijft de stand 1 geheel.

Over HSF

Over HSF

HSF is een groot en professioneel Europese dienstverlener op het gebied van koel- en vriestransport, emballage oplossingen, warehousing, intermodal vervoer en luchtvracht. Ze hebben vestigingen van Marokko tot Zweden en momenteer 1500 medewerkers.

Ook zo'n stand?

Ook zo'n stand?

Dat kan! Bel of mail ons om alles te weten te komen over de mogelijkheden van een soortgelijke beursstand voor jouw organisatie.

neem contact op
Deel: