Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Standbouw Honda | Auto Salon Brussel 2019

De vraag

De vraag

Salon Brussel is voor Honda hét moment om hun uitgebreide assortiment te tonen aan het grote publiek. Van nieuwe modellen tot accessoires, de beurs is de ideale plek om in gesprek te gaan met potentiële klanten. De oppervlakte? Ruim 650 m2. Daarvan moest een gedeelte worden gereserveerd voor een gesloten ruimte waar de stand bemanning in gesprek kon gaan met de bezoeker. Door de grote oppervlakte was het idee om iets ludieks te doen met de vloer. Bij binnenkomst zien bezoekers die namelijk het eerst wanneer ze via de roltrap de beurshal binnenkomen, wat een bijzonder effect oplevert. Meer over onze beursconcepten lees je hier.

Het resultaat

Het resultaat

De stand van Honda straalt eenheid uit. Alle modellen worden op een gestructureerde manier gepresenteerd en allemaal hebben ze hun eigen podium. Onder enkele modellen is een LEDvloer gelegd waardoor de motor als het ware over een snelweg racet. Daarnaast lijkt de vloer van de beursstand net een (off)road weg voor bezoekers. Beleving staat centraal. Achter de stand is ruimte om in gesprek te gaan met bezoekers. Honda laat zien een premium merk te zijn met hoge kwaliteit aan motoren en accessoires.


bekijk meer foto's

Over Honda

Over Honda

Honda gelooft in ‘the power of dreams’. Door te dromen word je uitgedaagd, aldus grondlegger Soichiro Honda. In 1948 rolde hun eerste motor van de band. In de jaren ’50 vestigde Honda zich in Amerika. Hier stortten zij zich volledig op innovatie. Met succes. In de jaren die volgden brengen ze steeds vernieuwende motoren uit en in 1969 zelfs de eerste auto. Deze nieuwe markt smaakt naar meer, want in 1973 komen ze met de eerste buitenboordmotor en in 1984 introduceren ze hun eerste grasmaaier.

Meer standdesigns bekijken van Honda? Dat kan hier.

 

Ook zo'n stand?

Ook zo'n stand?

Dat kan! Vraag ons naar de mogelijkheden en neem gerust contact op voor meer informatie over onze beursconcepten.

neem contact op
Deel: