Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Portfolio Esdec | Intersolution 2019

De vraag

De vraag

Esdec is een innovatieve organisatie die montagesystemen voor zonnepanelen ontwikkeld en levert. Voor verschillende beursdeelnames in 2019 waren zij op zoek naar een herkenbare, opvallende beursstand met duidelijke productpresentatie. Ze hebben ontzettend veel mogelijkheden op het gebied van montagesystemen en willen deze graag demonstreren aan de beursbezoekers. Al in het gangpad moesten bezoekers getriggert worden om een kijkje te nemen op de stand.

Het resultaat

Het resultaat

Het eerste wat je opvalt als je aan komt lopen is de opvallende vormgeving en kleurstelling van de stand. Het is een combinatie van zakelijk en gezellig. Bovenal is de beursstand zeer herkenbaar in de huisstijl van Esdec. De montagesystemen worden duidelijk gepresenteerd rondom de stand zodat bezoekers de producten kunnen bekijken en testen. Op de stand hangt de heerlijke geur van verse stroopwafels die achter de bar vers worden bereidt.


bekijk meer foto's

Over Esdec

Over Esdec

Sinds 2004 levert Esdec montagesystemen voor zonnepanelen op platte en schuine daken. Met meer dan 15 jaar ervaring zijn ze wereldwijd een leidende speler in de markt. Esdec is opgericht door installateurs en door ook nu nog samen te werken met installateurs bij het ontwerpen van hun producten heeft Esdec een aantal van de meest populaire montagesystemen in de markt weten te ontwikkelen.

Ook zo'n stand?

Ook zo'n stand?

Dat kan! Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Dan zorgen we samen voor een uniek beursconcept.

neem contact op
Deel: