Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x
Standbouw Elpress | IFFA Frankfurt

Standbouw Elpress | IFFA Frankfurt

Quote

Quote

Elpress (klant sinds 2015): 

''Voor de IFFA 2019 in Frankfurt heeft KOP onze stand ontworpen en geleverd. Zoals we inmiddels gewend zijn is dit gerealiseerd met goed overleg, veel kwaliteit en een perfecte service. Een persoonlijk en professioneel standbouwbedrijf. Ook hebben we onze leads kunnen digitaliseren met KOPexpo's SmartLeadScan. Zo hebben wij al onze contacten direct in ons marketing systeem kunnen verwerken om zelf meer tijd over te houden voor de opvolging.''

Job Junier - Allround (online) Marketeer 

De vraag

De vraag

Hygiënische bedrijfsprocessen. Dat is waar Elpress voor staat. Het is dan ook niet gek dat Elpress voor de IFFA 2019 op zoek was naar een ‘verfrissend’ standdesign. Met relatiebeheer als hoofddoel had Elpress een aantal wensen: genoeg zitruimte voor bezoekers, een VR-hoek om bezoekers hun producten te laten beleven en een vormgeving waarin hun nieuwe huisstijl goed naar voren kwam. 

Het resultaat

Het resultaat

Een smetteloos, oogverblindend standdesign. Net als in de huisstijl voert wit en blauw voert de hoofdtoon. Ook is de vormtaal van Elpress verwerkt in de stand door middel van de schuine wanden. Voorin de stand kunnen bezoekers de reinigingsmachines van Elpress bekijken en testen, achterin de stand is ruimte voor goede gesprekken en een drankje.  


bekijk meer foto's

Over Elpress

Over Elpress

Voor veel bedrijven is optimale hygiëne van het grootste belang. Organisaties die werkzaam zijn in de vlees- en visverwerking, werken met groente, fruit, zuivel of eindproducten, zijn gebaat bij een goed hygiënisch bedrijfsproces. Elpress is dé toonaangevende producent op het gebied van industriële hygiëne. Voor ieder type organisatie heeft Elpress een passend reinigingsproces.

Ook zo'n stand?

Ook zo'n stand?

Bij KOPexpo ontwerpen en bouwen we stands op maat. Vraag ons naar de mogelijkheden en neem gerust contact op voor meer informatie over onze beursconcepten.

neem contact op
Deel: