Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Agritechnica I Deutz-Fahr

De vraag

De vraag

Een gezellige, herkenbare en ruim opgezette stand om loonwerkers, dealers en iedereen die een trekkerstuur in zijn hand wilt houden te ontvangen. Op de stand moest ruimte zijn voor een shop, lunchroom en verscheidene werkkamers. Daarnaast zouden er 12 Deutz-Fahr trekkers gepresenteerd worden die ieder een mooie plek moesten krijgen.

Het resultaat

Het resultaat

Het vooraanzicht van de stand is indrukwekkend door de imposante linie van groene splinternieuwe trekkers en de oppervlakte van de stand. De trekkers staan allemaal klaar om uitgeprobeerd te worden door beursbezoekers. Wanneer je tussen de trekkers door verder de stand inloopt kom je uit bij een Deutz-Fahr shop met merchandise. Rechts van de shop bevinden zich verscheidene werkruimtes. Loop je naar boven dan kom je in de lunchroom waar je onder het genot van een biertje en iets lekkers de hele stand en beurshal over kan kijken. 


bekijk meer foto's

Over Deutz-Fahr

Over Deutz-Fahr

Deutz-Fahr is een van 's werelds marktleiders in tractoren. Het hoofdkantoor van het bedrijf bevindt zich in Noord-Italië, Treviglio, in een gebied waar het bedrijf werd opgericht in 1927. Sindsdien heeft Deutz-Fahr haar activiteiten wereldwijd uitgebreid via 13 dochterondernemingen, 155 importeurs en meer dan 3100 dealers over de hele wereld.

Ook zo'n stand?

Ook zo'n stand?

Dat kan! Bel of mail ons om alles te weten te komen over de mogelijkheden van een soortgelijke beursstand voor jouw organisatie.

 

neem contact op
Deel: