Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Standbouw Debets Schalke | GreenTech Amsterdam 2018

De vraag

De vraag

Het kassenbouwbedrijf Debets Schalke stond op de Greentech Amsterdam met twee standlocaties tegenover elkaar. Één voor Debets Schalke en één voor partner DS Hortitrade. De twee stands mochten dezelfde look and feel hebben, die bestond uit een professionele en internationale uitstraling met kernwoorden als fris, modern en rustig. Er mocht buiten de kaders gedacht worden en het was een wens dat er gewerkt zou worden met echte materialen.

Het resultaat

Het resultaat

De stand straalt rust uit door het design van strakke vormen en de kleur wit. Doordat de stands allebei open zijn en dezelfde huisstijl hebben, zijn ze een geheel en valt de stand op tussen de rest van de beursstands. Er is gewerkt met groene elementen op de hoeken van de stand en ook de bar maakt de stand aantrekkelijk om te bezoeken. Daarnaast is het gebruik van groen een trend die we veel terug zien in 2018 op beurzen. Doordat boven de stand de logo’s van Debets Schalke en DS Hortitrade worden gecommuniceerd krijgt de stand meer brand awareness en zie je het merk al van ver in de beurshal.


bekijk meer foto's

Over Debets Schalke

Over Debets Schalke

Debets Schalke focust zich op de wereldwijde verkoop van nieuwe en gebruikte kassen en installaties. In totaal werken ruim 100 medewerkers en onderaannemers bij dit familiebedrijf. De steeds groter wordende vraag naar tweedehands materialen en machines zorgde voor de oprichting van DS Hortitrade. Met korte beleidslijnen en permanente aandacht voor het versterken van een informele, persoonlijke en open bedrijfscultuur is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bekende naam in de wereld van kassenbouw.

Ook zo'n stand?

Ook zo'n stand?

Dat kan! Vraag ons naar de mogelijkheden en neem gerust contact op voor meer informatie over onze beursconcepten.

neem contact op
Deel: