Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Standbouw Cormel IT | Zorg&ICT

De vraag

De vraag

Jezelf profileren als een softwarebedrijf met echte aandacht voor de klant. Dat was het doel waarmee Cormel IT deelnam aan de Zorg & ICT. Het duidelijk laten zien waar ze voor staan met een opvallende stand die herkenbaarheid uitstraalt. Daarnaast was het belangrijk voor Cormel dat er genoeg ruimte was om rustig te kunnen zitten met bezoekers, om ze echt te kunnen spreken. Zo dragen ze uit wat ze dagelijks doen: een gastvrije organisatie zijn met een informeel karakter.

Het resultaat

Het resultaat

Een eiland stand met voldoende ruimte om in gesprek te gaan en een goed verwerkte huisstijl doet de stand zeer herkenbaar overkomen. Je kan er niet omheen: hier vind je Cormel IT. Met een bar in het midden wordt de bezoeker getriggerd om een kijkje te nemen op een van de vier demoplekken. Ook boven de stand wordt de look and feel van Cormel IT goed weergegeven. Een frisse stand met vernieuwende vormen!

Meer over standbouw

Over Cormel IT

Over Cormel IT

Het bieden van kwalitatief goede zorg is uitdagend. Denk aan de veranderende regelgeving, concurrentie, prijsdruk en de vraag naar meer efficiency. Cormel IT Services ondersteunt de zorgprofessional hierbij door een intensieve samenwerking. Ze ontwikkelen, distribueren en verkopen softwareproducten die bij jouw situatie passen. Van thuiszorg tot jeugdgezondheidszorg, ze zoeken naar een oplossing en doen dit met medewerkers waarvan het grootste deel een zorgachtergrond heeft.

Ook zo'n stand?

Ook zo'n stand?

Dat kan! Bel of mail ons om alles te weten te komen over de mogelijkheden van een soortgelijke beursstand voor jouw organisatie.

neem contact op
Deel: