Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Standbouw ChromaLuxe | Photokina 2018 Keulen

Quote

Quote

'Bedankt KOP voor dit prachtige eindresultaat! Het ontwerpen van een stand voor een grote beurs als de Photokina is altijd een uitdaging. Wij leren er nog iedere keer van en zijn blij dat we kunnen bouwen op jullie support en service!'

Universal Woods - ChromaLuxe

De vraag

De vraag

Chromaluxe (onderdeel van Universal Woods) en KOP hebben samen al vele projecten mogen realiseren. Tijdens de Photokina 2018 pakte ChromaLuxe uit met een stand waar verschillende internationale artiesten hun prints konden tentoonstellen. Deze prints moesten genoeg ruimte hebben voor de juiste exposure. Daarom had ChromaLuxe de wens een ‘galerij gevoel' te creëren in de stand. Ook mocht de stand iets mysterieus hebben, waardoor bezoekers het gevoel hadden ‘VIP’ te zijn op de stand van ChromaLuxe.

Meer over standbouw

Het resultaat

Het resultaat

Loop de stand van ChromaLuxe binnen en waan je in een galerij met prachtige kunstwerken. De ‘gordijnen’ die de buitenkant van de stand afschermen zijn van glans polyester en stralen luxe uit. De kleurrijke prints knallen van het doek door te kiezen voor een donker stand ontwerp. Naast de kunstwerken worden ook andere producten op de juiste manier weergegeven. Daarnaast is genoeg ruimte voor gesprekken met bezoekers.


bekijk meer foto's

Over ChromaLuxe

Over ChromaLuxe

Universal Woods is de wereldwijde marktleider als producent van harde substraten voor sublimatie van foto’s en duurzame mezzaninevloeren voor magazijnen. Universal Woods heeft een uitgebreid aanbod van wel meer dan 1000 producten die gemaakt worden in Louisville, Kentucky en geëxporteerd worden naar meer dan 80 landen wereldwijd. Onder Universal Woods vallen meerdere merken waaronder ChromaLuxe (Large format fotopanelen voor sublimatie) en Unisub (Sublimeerbare foto cadeaus).

Ook zo'n stand?

Ook zo'n stand?

Dat kan! Vraag ons naar de mogelijkheden en neem gerust contact op voor meer informatie over onze beursconcepten.

neem contact op
Deel: