Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Portfolio Chromaluxe | FESPA 2019

De vraag

De vraag

De FESPA stond voor Chromaluxe in het teken van beleving, inspiratie en samenwerkingen. Ze waren op zoek naar een beursconcept waarin bezoekers verschillende toepassingen van het Chomaluxe materiaal kunnen voelen, testen en beleven om zo te veelzijdigheid van het materiaal te ervaren. Daarnaast moest er een Demoruimte komen in samenwerking met Sawgrass.

Het resultaat

Het resultaat

‘Opening to the Univeral Woods Hotel’ is het thema wat Chromaluxe heeft gekozen naar aanleiding van het standdesign. Dit thema kwam niet alleen terug in de luxe uitstraling van de stand, maar ook in de kruisvormige elementen die op de stand stonden. Iedere hoek vertegenwoordigde een andere toepassing van het Chromaluxe materiaal. Daarnaast is er een demoruimte gecreëerd tussen de stand van Chromaluxe en hun partner Sawgrass, waarin bezoekers hun foto konden laten drukken op een sleutelhanger.
bekijk meer foto's

Over Chromaluxe

Over Chromaluxe

Universal Woods is de wereldwijde marktleider als producent van harde substraten voor sublimatie van foto’s en duurzame mezzaninevloeren voor magazijnen. Universal Woods heeft een uitgebreid aanbod van wel meer dan 1000 producten die gemaakt worden in Louisville, Kentucky en geëxporteerd worden naar meer dan 80 landen wereldwijd. Onder Universal Woods vallen meerdere merken waaronder ChromaLuxe (Large format fotopanelen voor sublimatie) en Unisub (Sublimeerbare foto cadeaus).

 

Op zoek naar een opvallende beursstand?

Op zoek naar een opvallende beursstand?

Dan ben je bij KOP aan het goede adres. Vraag ons naar de mogelijkheden en neem gerust contact op voor meer informatie. 


neem contact op
Deel: