Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Metpack | Cazander

Quote

Quote

''Vier verschillende bedrijven in één stand, allen met Nederlandse roots en een knipoog naar de UK. Daar weet KOP wel raad mee! De creativiteit van KOP, de persoonlijke samenwerking, het meedenken tot in detail en de professionele opbouw van de stand hebben ons beursproject Holland Park tot een groot succes gemaakt, waar we met trots en veel plezier op terugkijken!''

Iris Goedegebuur – Marketing Communications Manager Cazander

De vraag

De vraag

Cazander kent een nauwe samenwerking met Veldkamp Technische Service, VMI Holland en Unimaq. Allen met een uitstekende reputatie binnen de blik-industrie. Voor deelname aan de Metpack bundelden zij hun krachten en zochten zij een stand waarop zij een totaalplaatje konden presenteren aan fabrikanten van over de hele wereld.

Het resultaat

Het resultaat

Een sfeervolle beursstand met volop ruimte om met beursbezoekers in gesprek te gaan. Door het gebruik van de wieken en de oranje kleur is het direct duidelijk wat de roots van de exposerende bedrijven is. Door de indeling van de stand heeft ieder bedrijf een plek op de stand voor hun eigen communicatie uitingen. 

Meer leren over écht in gesprek gaan met de beursbezoeker? Lees het op ons blog!


bekijk meer foto's

Over Cazander

Over Cazander

Het internationaal opererende familiebedrijf Cazander is gespecialiseerd in de aan- en verkoop van (gebruikte) machines voor het produceren van blikjes en decoratiemachines voor de staal en aluminium verpakkings industrie. Ook mede-exposanten Veldkamp Technische Service, VMI Holland en Unimaq zijn toonaangevende spelers in de staal- en aluminium verpakkingsindustrie.

Ook zo'n beursstand?

Ook zo'n beursstand?

Dat kan! Bel of mail ons om alles te weten te komen over de mogelijkheden van een soortgelijke beursstand voor jouw organisatie.

neem contact op
Deel: