Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Standbouw voor BUVA | eilandstand

De vraag

De vraag

In samenwerking met 2Met is deze stand als het ware de ‘lancering’ van de nieuwe positionering van BUVA. 2Met heeft gekeken naar een nieuwe strategie inclusief een daarbij horende productrange. Het homecare systeem focust zich op duurzame warmte, goed geventileerde binnenlucht en een veilig afgesloten woning. Hierdoor ontstond het idee om voor hun beursdeelname te werken met standbouw de vorm van een huis.

Het resultaat

Het resultaat

Je wandelt binnen in het ‘open huis’ van BUVA. Een strakke en moderne stand met een mooie uitstraling. Het grote verlichte logo boven de stand zorgt voor meer exposure door de hal. De stand is voor bijna de helft uitgerust met een LEDscherm waar bezoekers door middel van leenbare koptelefoons kunnen kijken en luisteren naar wat het homecare systeem van BUVA inhoudt. Het huis is ook voorzien van een mooi barista café en een VR-podium.


bekijk meer foto's

Over BUVA

Over BUVA

BUVA speelt in op de behoefte van de markt als het gaat om het produceren en leveren van hang- en sluitwerk, ventilatie, hardglas ramen, aluminium profielen en glasvezelversterkte onderdorpels voor woning- en utiliteitsbouw. Ook zijn ze zelf productontwikkelaar. Ze staan voor een doordachte en oplossingsgerichte innovatie. Daardoor zijn hun producten ook in veel woningen en gebouwen van Nederland te vinden. Ook zijn ze een groothandel op het gebied van hang- en sluitwerk.

Ook zo'n stand?

Ook zo'n stand?

Dat kan! Bel of mail ons om alles te weten te komen over de mogelijkheden van een soortgelijke beursstand voor jouw organisatie.

 

neem contact op
Deel: