Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Bikemotion | Craft

Quote

Quote

“Wij van Craft hebben voor het traject van onze nieuwe stand diverse partijen gesproken. KOPexpo gaf een goede en complete pitch en stak boven de anderen uit. In de uitwerking hebben we effectief diverse uitdagingen kunnen overwinnen. KOPexpo heeft met een professionele aanpak een fantastisch eindresultaat neergezet. We zullen ook de komende beurzen met KOPexpo samenwerken.”

Ezechiël Kruijer - Marketing Manager

De vraag

De vraag

Het verhogen van de naamsbekendheid en merkbeleving bij de doelgroep. Dat was de belangrijkste doelstelling voor Craft. Zij wilden een standconcept en realisatie voor deelname aan in elk geval Bikemotion in Utrecht en Velofollies in Kortrijk. Daarbij werd duidelijk de wens uitgesproken om de stand in de toekomst te kunnen hergebruiken door middel van het wisselen van sfeerbeelden. Hierdoor zijn ze in de toekomst zelf in staat om een eenduidige en duidelijk herkenbare uitstraling te realiseren, zonder al te veel werk.

Het resultaat

Het resultaat

Een in het oog springende visual op de achterwand en verschillende visuals verdeeld over de stand maken duidelijk dat het hier om fietskleding en accessoires gaat. Van een afstand is Craft duidelijk te herkennen aan haar zwarte met witte signing en de herkenbare puntjes. Eenmaal op de stand zijn de kleding en accessoires netjes gepresenteerd. Alsof je in een winkel bent!


bekijk meer foto's

Over Craft

Over Craft

Craft is hét kledingmerk voor sporters die hun prestaties willen verbeteren. Het hoofdkantoor is gevestigd in Zweden, waar ook het ontwerp, de ontwikkeling en de productie plaatsvindt. Daarnaast hebben zij in Zwolle een voorraadhoudend kantoor en hebben zij verschillende showrooms in Leusden en België. Doordat de fietsindustrie de afgelopen jaren enorm is gegroeid, merken ze bij Craft ook dat er steeds meer vraag is naar hun producten. Flink doorpezen voor de 24 medewerkers dus!

Ook zo'n stand?

Ook zo'n stand?

Dat kan! Vraag ons naar de mogelijkheden en neem gerust contact op voor meer informatie over onze beursconcepten.

neem contact op
Deel: