Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Standbouw Belimo | VSK 2018

De vraag

De vraag

Voor de VSK zocht Belimo een vernieuwend en modern standontwerp. Het moest een uitnodigende stand worden die bezoekers zou verleiden om in de techniek van Belimo te stappen. Belangrijk was dat de stand wél een open uitstaling zou hebben en compleet in lijn zou liggen met Belimo’s corporate identity.

Het resultaat

Het resultaat

Een VSK award voor de mooiste stand op de VSK2018!

We hebben een imposante, opvallende en moderne stand ontworpen die Belimo’s identiteit en ambities ademt. Op de stand is veel ruimte gecreëerd voor productpresentatie- en demonstraties door middel van verschillende areas. Een opvallend element in de stand zijn de oranje lichtgevende ‘strepen’ die prominent langs de weerszijde van de stand staan. Deze zijn gebaseerd op de strepen in het logo van Belimo, en daarom een belangrijk herkenningspunt voor de vele technici die aanwezig waren op de beurs. 

Lees meer over standbouw


bekijk meer foto's

Over Belimo

Over Belimo

Belimo is wereldmarktleider in ontwikkeling, verkoop en productie van aandrijvingsoplossingen voor het regelen en sturen van verwarmings-, ventilatie- en airconditioningsinstallaties. Aandrijvingen, regelafsluiters en sensoren vormen de kernactiviteiten. Door innovatieve product ontwikkeling heeft Belimo zich in de loop van de laatste decennia verder ontwikkeld als absolute trendsetter en marktleider op het gebied van aandrijvingen en corrigerende organen voor lucht- en waterzijdige klimaatinstallaties. 

Ook zo'n stand?

Ook zo'n stand?

Dat kan! Bel of mail ons om alles te weten te komen over de mogelijkheden van een soortgelijke beursstand voor jouw organisatie.

neem contact op
Deel: