Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Standbouw ATAG | Bouwbeurs 2019 Jaarbeurs Utrecht

De vraag

De vraag

ATAG werkt al een aantal jaar met KOPexpo samen voor hun beursdeelnames. Voor de bouwbeurs van 2019 was het tijd voor een vernieuwend standdesign! Het doel: de naamsbekendheid verhogen met een open en toegankelijke stand, die zakelijke relaties en potentiële klanten uitnodigt om innovatieve keukentoepassingen te komen testen. 

Het resultaat

Het resultaat

Een strakke beursstand die uitnodigt om in het hospitality gedeelte in gesprek te gaan met de professionals van ATAG. Er is een overzichtelijke presentatie van de keukenapparatuur die ATAG tijdens de beurs tentoonstelt. De frisse witte kleuren maken de stand aantrekkelijk om te zien. Met een duidelijk logo bovenaan de stand zorgt ATAG dat ze al van ver in de hal herkent worden.


bekijk meer foto's

Over ATAG

Over ATAG

ATAG Nederland is al meer dan 50 jaar producent en leverancier van vertrouwde en vernieuwende keukenapparatuur. Het bedrijf verkoopt merken als ATAG, Pelgrim en ETNA, welke een hoge naamsbekendheid hebben in de Benelux. Met hun recente introductie van de MAGNA-lijn met daarin de Vulcano Wokbrander blijft ATAG een voorloper op het gebied van innovatieve keukenapparatuur.

Ook zo'n stand?

Ook zo'n stand?

Dat kan! Vraag ons naar de mogelijkheden en neem gerust contact op voor meer informatie over onze beursconcepten.

neem contact op
Deel: