Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Interieur | Accell Supportcenter

Quote

Quote

"KOPexpo heeft de afgelopen jaren bewezen wat voor meerwaarde ze zijn. Aan al onze internationale beursdeelnames hebben ze een goede bijdrage geleverd. Ook hebben ze dit interieur voor ons gemaakt. Onze look & feel wordt uitstekend doorgevoerd. Want van budgetten tot timing, het maken van afspraken of de communicatie met accountmanagers en projectmanagers: KOP werkt professioneel en is voor ons echt een goede partner."

Mark Kuper - Marketing Directeur Accell Nederland

De vraag

De vraag

De recente veranderingen in de locatie van onder andere de productie en het supportcenter vroegen om een nieuwe look. De realisatie en productie van interieuronderdelen moest in een zeer kort tijdsbestek gebeuren met een zeer strakke en korte deadline.

Het resultaat

Het resultaat

Als interieurbouwer heeft KOPexpo in nauw overleg met Accell en de architect het definitieve ontwerp bepaald. Naast het produceren van specifieke onderdelen, was KOPexpo verantwoordelijk voor onder andere het voeren van de onderhandelingen en het bewaken van de planning en kwaliteit. Daarmee is de klant gedurende het gehele interieurproject ontzorgd met een prachtig eindresultaat!


bekijk meer foto's

Over Accell Group

Over Accell Group

Accell Group richt zich internationaal op de midden- en hogere segmenten van de markt voor fietsen, fietsonderdelen & accessoires en fitnessapparatuur.

Accell Nederland is onderdeel van deze groep en heeft vestigingen in Apeldoorn en Heerenveen. Hier worden fietsen en onderdelen geproduceerd voor onder andere de merken Batavus, Loekie en Sparta.

Ook zo'n stand?

Ook zo'n stand?

Dat kan! Vraag ons naar de mogelijkheden en neem gerust contact op voor meer informatie over onze beursconcepten.

neem contact op
Deel: