Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Standbouw voor Aareon | hoekstand

Quote

Quote

“De stand zag er prachtig uit! Er waren bezoekers die getriggerd door de stand naar ons toe kwamen, soms om alleen te vertellen hoe mooi ze de stand vonden. De KOP-registratie app voor de standbezoekers was handig en werd door de standbemanning als zeer gebruikersvriendelijk ervaren. De samenwerking met KOP is heel prettig, ook deze keer was alles weer tip top geregeld!”

Ingrid Voorn, Marketing / Communicatie Aareon

De vraag

De vraag

Het doel van deze beursdeelname was het vergroten van de naamsbekendheid onder de commerciële tak van Aareon. Met deze stand wil Aareon graag uitpakken met hun communicatie/uitstraling en opvallen met een mooie stand. Maar, niet geheel onbelangrijk was ook dat Aareon haar pijlen had gericht op het verzamelen van leads en nieuwe contacten. Hiervoor zochten ze een methode om hun verzamelde contacten goed te registreren.

Het resultaat

Het resultaat

Een hoekstand, maar dan net weer anders. Doordat er gewerkt is met bijzondere ronde vormen en materialen kan je naar de stand blijven kijken. De barkrukken vallen op door de felle kleur oranje, die goed past bij de huisstijl van Aareon. Boven de stand wordt het logo van Aareon weergegeven, waardoor de stand al van veraf zichtbaar is in de beurshal.

Tijdens de beurs maakte Aareon gebruik van de beurslead app van KOPexpo, waarmee ze op een gemakkelijke manier gegevens van bezoekers konden registreren.


bekijk meer foto's

Over Aareon

Over Aareon

Aareon is leverancier van software voor vastgoedbedrijven, outsourcing en consultancy. Dit doen ze op commercieel en sociaal gebied. Ze zijn vertegenwoordigd in 7 Europese landen op 36 locaties. In Europa werken inmiddels +- 50.000 gebruikers met de oplossingen van Aareon.

Meer weten over standbouw?

Ook zo'n stand?

Ook zo'n stand?

Dat kan! Vraag ons naar de mogelijkheden en neem gerust contact op voor meer informatie over onze beursconcepten.

neem contact op
Deel: